Doi minori, reținuți cu focuri de armă de polițiștii din Reșița!

modelmic

Urmărire ca în filme ieri în municipiul Reșița, unde doi minori care au încercat să sustragă bunuri din locuința unei bătrâne au fost reținuți de polițiști, nu înainte însă de tragerea unor focuri de avertisment. Cei doi tineri, în vârstă de 14 respectiv 17 ani sunt în prezent cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat. 

La data de 17 august a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că autori necunoscuți au pătruns pe un geam în locuința unei femei de pe Aleea Tușnad.

La fața locului, polițiștii au stabilit că trei minori cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani, ar fi pătruns în locuința unei femei de 82 de ani, situată pe Aleea Tușnad din municipiul Reșița, iar la strigătele de ajutor ale femeii, aceștia au fugit pe geamul de la balcon.

Pe Aleea Tușnad polițiștii au mai identificat o victimă, o femeie de 60 de ani, din Reșița, căreia doi tineri i-ar fi smuls o sacoșă în care avea un portmoneu cu acte și suma de 30 de lei”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

În urma investigațiilor efectuate în zonă, au fost depistate două persoane, bănuite de comiterea infracțiunilor, care la vederea polițiștilor, au fugit spre Aleea Albăstrelelor. În acel moment, după efectuarea somațiilor verbale, un polițist a executat patru focuri de avertisment în plan vertical. Cei doi minori au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, fiind cercetați pentru tentativă la furt calificat și furt calificat.

În prezent, polițiștii continuă cercetările pentru identificarea tuturor autorilor și pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

Karina TINCUL

foto: somesanul.ro
foto informativ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei