Doi reșițeni dispăruți de la domiciliu; cine îi vede este rugat să sune la poliție

1

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 65 de ani și a altuia de 75 de ani, plecați voluntar de la domiciliul din municipiul Reșița.

Ieri, 08 august, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că în aceeași zi, fratele său CAZACU EMIL, de 65 de ani, (foto 1) cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu s-a mai întors. Semnalmente: înălțime 1,80 m, constituție fizică astenică, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui, poartă barbă și mustață.

La data plecării, purta o pereche de pantaloni de blugi de culoare albastră, un tricou, o geacă de culoare albastră cu roșu, o șapcă de culoare albastră și o pereche de papuci închiși la culoare, acesta deplasându-se cu dificultate.

2

În data de 07 august a.c., Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că în ziua de 04 august, unchiul său CIUTA TRAIAN, de 75 de ani, (foto 2) cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu s-a mai întors. Semnalmente: înălțime 1,78 m, greutate 65 kg, prezintă calviție, ochi căprui, față ovală.

La data plecării, purta o pereche de pantaloni de blugi de culoare albastră, un pulover maro, o șapcă de culoare neagră, posibil să poarte în mână un bagaj.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoanele dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei