Doi reșițeni, reținuți pentru furt dintr-o unitate comercială! Au fost identificați cu ajutorul sistemului de supraveghere video!

modelmic

Doi reșițeni, care au pătruns în urma că două nopți în incinta unei unități comerciale de unde au sustras un televizor, au fost reținuți de polițiștii cărășeni. Cei doi făptuitori au fost identificați cu ajutorul sistemului de supraveghere video cu care era dotată respectiva societate.

În data de 01.02.2018 polițiștii reșițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore doi bărbați, unul de 33 și 26 de ani, din Reșița, care au furat bunuri dintr-o unitate comercială.

În fapt, în noaptea de 31.01/01.02.2018 cei doi bărbați au forțat sistemul de închidere tip lacăt și yală de la ușa de acces, au pătruns în incinta societății respective și au furat un televizor.

Societatea era prevăzută cu sistem tehnic de alarmare și de supraveghere video, fapt care a ușurat mult munca polițiștilor.  

Bunul sustras a fost recuperat și urmează să fie predat părții vătămate”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cei doi autori urmând a fi prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

foto: tion.ro

Karina TINCUL

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei