(E) Doina Frunzăverde: “Oamenii îşi doresc să fie ascultaţi, susţinuţi şi reprezentaţi de către parlamentarii lor”

modelmic

În zilele de 2, 3 şi 4 decembrie 2016, echipa ALDE Caraş-Severin a continuat campania în localităţile din judeţul Caraş-Severin.

Candidații ALDE pentru Parlamentul Romaniei – Doina Frunzaverde, Dan Patruică, Ilie-Ciprian Măran, Ioana Todor Constantinescu, Cristiana Anghel, Ionela Mariana Kovacs, Lucian Voina şi Ionuţ Munteanu s-au întâlnit cu localnicii din Lăpuşnicel, Rafnic, Clocotici, Greoni, Goruia şi Reşiţa.

Deşi frigul şi vremea rea nu au îmbiat neapărat locuitorii să plece de acasă, echipa ALDE a fost primită cu interes, iar dialogul a fost unul constructiv şi chiar prietenesc. Discuţiile purtate cu cetăţenii au reliefat, din nou, dezamăgirea şi nemulţumirea acestora faţă de modul în care au fost reprezentaţi în Parlamentul României de către acei senatori şi deputaţi care, pe durata mandatului de patru ani, nu s-au întâlnit niciodată cu ei. Cum să le reprezinte cu adevărat interesele şi să-i susţină, dacă nici măcar nu le cunosc nevoile? Oamenii îşi doresc să fie ascultaţi, sfătuiţi şi ajutaţi de către parlamentarii lor. Politica se face cu oameni, printre oameni şi pentru oameni, iar cetăţenii aşteaptă soluţii la problemele lor cotidiene. Soluţii pentru ca salariile şi pensiile să se ridice la nivelul coşului minim de consum lunar,  soluţii pentru reabilitarea infrastructurii rutiere şi comunale, soluţii pentru eliminarea întârzierilor la plata subvenţiilor către fermieri şi soluţii pentru aprovizionarea cu lemnul necesar pentru încălzirea locuințelor în sezonul rece. Şi, nu în ultimul rând, soluţii rapide pentru oprirea fenomenului trist al migraţiei şi depopulării judeţului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157675841945531″]

Programul de guvernare propus de către ALDE electoratului, sub deviza „ROMÂNIA – a şaptea putere economică a Europei”, vine cu soluţii: creştere anuală sustenabilă, bazată pe investiţii în infrastructură (5,5 miliarde de Euro), educaţie (1 miliard de Euro), sănătate (1 miliard de Euro), agricultură (1 miliard de Euro) şi energie (6,7 miliarde de Euro). În plus, stimularea capitalului românesc prin crearea Fondului de Dezvoltare şi Investiţii, precum şi facilitarea accesului întreprinzătorilor români la ajutoarele de stat acordate prin Ministerul Finanţelor Publice şi Ministerul Economiei (susţinerea Programului „Prima afacere”) şi la credite garantate şi contragarantate prin programe susţinute de CEC. Iar pentru derularea unor programe specifice dedicate reducerii efectelor migraţiei: înfiinţarea Ministerului pentru Repatriere.

REPER 24

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei