Doina Frunzăverde și Cristiana Anghel, vârfurile de atac ale ALDE Caraș-Severin la alegerile parlamentare!

modelmic

Filiala ALDE vine cu o premieră în Caraș-Severin, la alegerile parlamentare din decembrie: ambele liste, atât cea pentru Senat cât și cea pentru Parlament, sunt deschise de femei. După ce au fost vehiculate mai multe nume, ALDE a ajuns într-un final la o decizie: Doina Frunzăverde și Cristian Anghel sunt cele care ocupă primele poziții pe cele două liste, liste care au fost de altfel depuse ieri la BEJ Caraș-Severin. 

Conducerea filialei județene a partidului s-a arătat sigură de șansele pe care în decembrie, în ciuda rezultatelor modeste obținute la alegerile locale de anul acesta.

Avem o listă de candidați cu recomandare profesională deosebită, oameni care în întreaga lor carieră profesională au demonstrat și care cu siguranță vor demonstra că și în Parlamentul României, vocea Caraș-Severinului se va face auzită. Caraș-Severinul a avut întotdeauna parlamentari, dar niciodată o voce în Parlament. Cu siguranță, prin reprezentanții ALDE în viitorul Parlament al României, vocea Carașului va fi auzită, nevoile Carașului vor fi spuse de la tribunele Parlamentului, și mai mult decât atât vom avea parlamentari care se vor bate în adevăratul sens al cuvântului pentru noi”, a afirmat la ieșirea de la BEJ, Ionela Kovacs, co-președinte al ALDE Caraș-Severin, aflată și ea pe lista pentru Camera Deputaților.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157674371009712″]

Mai exact, la Senat lista ALDE, deschisă de Doina Fruzăverde, este întregită de Dan Pătruică, Ciprian Măran și Ioana Todor, iar la Camera Deputaților, primele nume de pe listă sunt: Cristiana Anghel (actualmente senator de Dolj), Ionela Kovacs, Nicolae Borlovan și Lucian Voina.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Alegator

    Caraseni,cum sa votam noi o intrusa, ajunsa parlamentar dupa ce l-a pupat pe talpi pe voiculescu, S-A CERTAT CU CIOBANII SI VORBESTE NUMAI PROSTII?plus de asta, a sustinut pensiile speciale si a blestemat pe cei care sunt impotriva acestora, deci nu votati grevista!!La Caracal cu ea!

    Raspunde
  2. dana

    Incredibil tupeu.Ce vf.?alde tariceanu si alde candidati vor lua sub 5%,cert.sper ca o sa ne trezim pe 11 dec.ce cauta grevista foamei in Resita?doljenii au refuzat-o iar noi o luam de buna.hai sictir

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei