Doliu în Consiliul Local Caransebeş

modelmic

Marţi, 14 noiembrie, a avut loc şedinţa extraordinară a Consiliului Local Caransebeş. Înainte de a se trece la discutarea punctelor aflate pe ordinea de zi, aleşii municipali au ţinut un moment de reculegere pentru fosta lor colegă social-democrată, Ana Bojinescu, decedată duminică, 12 noiembrie, la spitalul din Timişoara. Ana Bojinescu va fi înmormântată miercuri la Cimitirul „Sf. Ioan”.

modelmic

În aceste condiţii, şedinţa s-a terminat repede, consilierii locali aprobând în unanimitate proiectele de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2017, pe cel referitor la aprobarea contului de execuţie al bugetului local pe trimestrul III al anului în curs, precum şi a contului de execuţie al bugetului de autofinanţate şi subvenţii în ultimul trimestru, dar şi proiectul de hotărâre privind transformarea unor posturi din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş şi modificarea organigramei şi a statului de personal.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei