Dorel de la Hidroconstrucția a lăsat un cartier întreg fără curent!

dorel de la Hidroconstrucția

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, de la OMV până la strada Sportului și locuitorii de pe Aleea Zadei și Pinilor au fost lăsați în beznă, în această seară, din neglijența unui angajat de la societatea ce reabilitează rețeaua de apă și canalizare din municipiul Reșița, Hidroconstrucția.

Pana de curent electric de pe străzile menționate a fost anunțată de către Primăria Municipiului Reșița pe pagina sa de socializare. Un angajat al Hidroconstrucția a rupt un cablu de curent ce alimenta mai multe străzi din zonele Luncă și Moroasa.

Ne cerem scuze reșițenilor care locuiesc pe Bd. Al. I. Cuza, de la OMV până la Str. Sportului și locuitorilor de pe Aleea Zadei și Pinilor pentru incidentul produs de un angajat al Hidroconstrucția care a lăsat întreaga zonă în beznă. Am contactat reprezentanții ENEL care ne-au asigurat că vor remedia situația cât se poate de repede”, este mesajul transmis de administrația reșițeană.

 

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei