Dorel la muncă, în Muncitoresc! A răsturnat excavatorul!

modelmic

 

Pe terenul unde va fi construit un spațiu comercial în Muncitoresc și-au făcut apariția mai multe utilaje, se pare ale unei firme care se ocupă de demolări.

Nu se știe dacă terenul este unul mișcător sau firma are contract cu vestitul personaj Dorel, dar rând pe rând utilajele își dau în gropi. După  ce cu o săptămână în urmă un camion s-a răsturnat din cauza încărcăturii, astăzi un trecător a imortalizat un excavator răsturnat, chiar pe locul unde se execută demolarea. Martorii spun că excavatoristul ar fi avariat și o casă din zonă.

modelmic

Magazinul Profi va fi ridicat în zona Pieței Republicii, undeva după celebra langoșerie din Muncitoresc, firma care se ocupă de demolări având misiunea de a pune la pământ câteva chioșcuri și două case achiziționate de cei care vor ridica magazinul, doar că își cam dă cu stângul în dreptul.

modelmic

modelmic

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei