Dorel recidivează la Reșița!

modelmic

„Dorel recidivează la Reșița”, anunță reprezentanții companiei Aquacaraș, conform cărora furnizarea apei potabile va fi întreruptă vineri până la ora 18:00 pe strada Teilor din Reșița, în vederea eliminării unei avarii cauzată de un cetățean care a dorit se se racordeze la rețeaua de canalizare.

„ Dorel a dorit să-și facă singur racordarea la rețeaua de canalizare. Fiind priceput și cu expertiză în domeniu, Dorel a rupt conducta de alimentare cu apă.

Ne cerem scuze clienților afectați de avarie, pentru disconfortul și inconvenientele create, prin întreruperea furnizării apei. De data asta….transmiteți felicitările, vecinului dumneavoastră: Dorel”, transmit cei de la Aquacaraș.

După ora 18:00, cetățenii sunt rugați să semnaleze companiei orice neconformitate a caracteristicilor organoleptice ale apei, la Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643, Exploatarea Reșița tel. 0255/212458.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei