Doru Coșei, vicepreședinte PNL Băile Herculane: „Decizia primarului Popa e pripită, dar îndreptățită!”

cosei

 

Consilierul local liberal de la Băile Herculane, Doru Coșei: „Nu a fost corectă excluderea primarului Felix Borcean din BPJ!”

Nici de la Băile Herculane, semnalele nu sunt încurajatoare pentru senatorul Marcel Vela. Consilierul local liberal din Băile Herculane Doru Coșei și vicepreședinte al organizației PNL Băile Herculane, a ținut să își exprime punctul său de vedere, în legătură cu recentele evenimente petrecute în interiorul PNL-ului din județ și recenta demisie a prim-vicepreședintelui Ioan Popa.

„Sincer, mă așteptam ca Ioan Popa să facă acest gest. Știu că sunt disensiuni în organizația județeană iar noi, cei de la Herculane, îl considerăm pe Ioan Popa un vîrf de lance în lupta noastră cu PSD în județ și nu suntem deloc încântați de această decizie. Cred că e o decizie pripită, dar îndreptățită a domnului primar de la Reșița. Revenind la semnalul de alarmă pe care l-a tras domnul Popa, nu mi s-a părut corect, nici mie și nici colegilor mei liberali de la Herculane ce s-a întâmplat în BPJ cu colegul nostru Felix Borcean. Chiar nu văd cu ce a greșit, problemele de la Spitalul din Caransebeș cu Mihaela Popovici chiar nu cred că erau motive pentru ca primarul Caransebeșului Felix Borcean, care e un tip de ispravă, un gentleman, să fie exclus. Ar trebui ca toți liderii de organizații liberale din județ să se întâlnească și să ia o decizie, pentru că e o mare pierdere ceea ce se întâmplă acum în PNL Caraș-Severin”.

Întrebat de Reper 24 dacă a discutat înainte de a ieși cu un punct de vedere cu primarul și președintele PNL Băile Herculane, Cristian Miclău, despre situația apărută recent în PNL Caraș-Severin, Doru Coșei a declarat că poziția sa este una liberală, asimilată și de ceilalți membri ai PNL Băile Herculane, dar că în acest moment nu cunoaște poziția primarului Miclău.

Citește și Primarul Ioan Popa se dezice de deciziile Biroului Permanent al PNL condus de Marcel Vela!

Citește și Marcel Vela, președinte PNL Caraș-Severin: „Vom clarifica în BPJ PNL orice nemulțumire!”

 

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  “noi, cei de la Herculane, îl considerăm pe Ioan Popa un vîrf de lance în lupta noastră cu PSD în județ”
  “Vârf de lance” (tăiţelu’) chiar a “luptat” (colaborând strâns) cu dl. Mocioalcă, pe vremea când acesta încă nu era PRO.
  Colaborând … (în sensul traficului de influenţă) asupra voturilor consilierilor locali social-democraţi din Reşiţa (vezi “afacerea” cu plata de 575.000 euro către Ro-A-Tir / depou, etc.).
  “Cinstit” tăiţel ca … “vârf de lance”.
  “e o mare pierdere ceea ce se întâmplă acum în PNL Caraș-Severin”.
  Pierdere de … tăiţei din buzunarele cetăţenilor taxaţi cu 50% în plus.
  Da.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei