Doru Dinu Glăvan sună adunarea UZPR la Reșița

modelmic

Filiala Uniunii Ziariștilor Profesioniști Ștefan Naciu din Caraș-Severin anunță reuniunea membrilor săi, pentru miercuri, 9 octombrie 2019, la ora 17:00, în salonul de protocol al restaurantului Capitol din Reșița.

Cu acest prilej se va vorbi despre recentele evenimente de la București – sărbătorirea centenarului UZPR și adunarea generală extraordinară a Uniunii. De asemenea, vor fi stabilite repere din activitatea Uniunii și a filialei din Caraș-Severin. Vor fi elogiate personalități ale jurnalismului profesionist.

„Reuniunea este deschisă tuturor jurnaliștilor din Caraș-Severin care doresc să afle amănunte despre singura uniune profesională a breslei, din țara noastră, de utilitate publică și de creație jurnalistică și publicistică”, informează reprezentanții Uniunii Ziariștilor Profesioniști din Caraș-Severin.

La întâlnire va fi prezent și președintele Uniunii, Doru Dinu Glăvan.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei