Dosare penale pentru fals în declarații, la Caransebeș!

 

judecatorie

Patru dosare penale au fost înregistrate astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în care se efectuează urmărirea penală pentru fals în declarații.

În urma desfășurării activităților specifice pentru respectarea Ordonanțelor militare aflate în vigoare, polițiștii din Caransebeș, au oprit pentru control trei autovehicule, dintre care două cu regim de taxi, chiar pe raza municipiului, și unul în localitatea Buchin.

La solicitarea lucrătorilor din poliție de a prezenta documentele necesare de a fi deținute pe perioada stării de urgență, toți cei patru șoferi au prezentat o adeverință permanentă eliberată de angajatori.

Din verificările efectuate a rezultat că persoanele identificate nu figurau niciuna ca fiind angajate ale persoanelor fizice menționate în adeverințele prezentate, două fiind de la o firmă de taxi.

Organele de cercetare penală vor efectua în continuare cercetări cu privire la infracțiunea de fals în declarații.

Polițiștii continuă verificările pe raza județului privind respectarea restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

foto: VoceaValcii.ro

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei