Două autoturisme de lux furate din Timișoara, descoperite de polițiști la Caransebeș!

 modelmic

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Timiș desfășoară în această perioadă o amplă activitate de destructurare a unei rețele de hoți de autoturisme de lux.

Recent, două autoturisme de lux, un Mercedes model Viano, fabricație 2017 și un BMW seria 7 – fabricat în 2014, au fost furate din Timișoara. Polițiștii timișeni, într-o colaborare cu cei din Caraș-Severin, au intrat pe fir și au dat în consemn cele două autovehicule. Din fericire, autoturismul Mercedes avea instalat un sistem de localizare prin satelit – GPS, ceea ce a facilitat depistarea acestuia în trafic. Autoturismul Mercedes Viano a fost descoperit parcat în municipiul Caransebeș iar BMW-ul, cu una dintre roți pe pană și cu o jantă avariată, a fost descoperit abandonat pe raza localității Buchin.

În legătură cu evenimentele petrecute în ultima perioadă și destructurarea rețelei hoților de autoturisme de lux din Timișoara, Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș are în lucru un dosar penal, fapt confirmat de purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, cms. șef de poliție Dinu Nicorici.

Vom reveni cu amănunte legate de ancheta care se află în plină desfășurare.

Sergiu TABAN

(imaginea este un trucaj si are rol informativ)

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei