Două autoturisme s-au acroșat violent pe DJ 582, Reșița – Grădinari!

modelmic

Un accident rutier s-a petrecut în această după-amiază în apropierea comunei Goruia, pe Drumul Județean 582 care leagă Reșița de localitatea Grădinari. Într-unul din virajele de pe acest drum, conducătorul unui autoturism marca Fiat Bravo, nu și-a păstrat banda de rulare, intrând pe contrasens, moment în care din direcția opusă se deplasa regulamentar un autovehicul marca Opel Astra.

1

Șoferul Fiat-ului nu a reușit să-și redreseze autoturismul și să revină cu acesta pe banda lui de mers în timp util, rezultând impactul cu autoturismul Opel, în urma căruia o persoană a avut de suferit o fractură de piramidă nazală.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri ai ISU Semenic – Secția Oravița, care acționează în vederea spălării carosabilului și asigură măsurile PSI.

Din fericire, nu au existat și alte victime în urma acestui impact, care să ridice și mai mult numărul persoanelor rănite sau decedate rezultate, din păcate, în ultimele săptămâni pe șoselele din Caraș-Severin.

Reper 24 recomandă tuturor participanților la trafic prudență și vigilență în timpul conducerii autovehiculelor pentru evitarea unor asemenea incidente neplăcute.

2 3

 

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei