Două incendii, la un interval de doar două minute la Reșița!

modelmic

Două incendii s-au produs duminică seara la Reșița, la un interval de doar două minute. Din fericire, niciunul dintre cele două incendii nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Primul incendiu a fost anunțat la ora 23:13 minute, pe strada Rodnei. După cum Reper 24 a relatat deja, un autoturism implicat într-un accident rutier a fost cuprins de flăcări. Din primele cercetări, cauza probabilă care a determinat producerea incendiului a constat în scântei mecanice care au aprins lichidele combustibile scurse în urma coliziunii celor două autoturisme implicate. Autovehiculul a ars în proporție de 50%, fiind afectată toată partea din față.

 

Citește și Ghinionistul de la Reșița! A băut la volan, a făcut accident iar mașina i s-a făcut scrum!

 

Cel de-al doilea incendiu a fost anunțat două minute mai târziu, la ora 23:15. De această dată, incendiul s-a produs la un coș de evacuare al fumului dintr-o gospodărie de pe strada Feroviarului. Pompierii militari au reușit să stingă flăcările care amenințau să cuprindă întreaga casa, înainte să se producă pagube prea mari. Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la 500 lei.

 „Pentru evitarea evenimentelor de genul celui de pe str. Feroviarului din Reșița, care pot genera pagube mari și chiar pierderi de vieți, recomandăm cetățenilor să nu uite să acorde atenția cuvenită curățării coșurilor de fum și întreținerii corespunzătoare a întregului sistem de încălzire”, declară Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

 

Diana RADU

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei