„Două mandate sunt suficiente”! Valeria Schelean-Șomfelean nu mai vrea în Parlament

modelmic

Valeria Schelean-Șomfelean, deputat PNL de Caraș-Severin, anunță prin intermediul unui comunicat de presă, că nu își va depune candidatura în procesul intern de desemnare a listei de candidați pentru alegerile parlamentare.

După 8 ani de activitate parlamentară și politică intensă, consider că este momentul să acord prioritate familiei și proiectelor personale profesionale. Opinia mea este că, indiferent de funcția deținută, 2 mandate sunt suficiente pentru ca un politician să își pună în practică proiectele pentru care a fost ales de către cetățeni. Pentru mine, faptul că am reușit să aduc schimbări în legislația muncii, a educației naționale, dar și cu privire la normele care reglementează protejarea victimelor violenței domestice – proiecte care afectează, implicit, și viața cărășenilor – reprezintă o validare a muncii mele ca parlamentar.

În toți acești ani, am depus eforturi pentru a reprezenta cât mai bine județul nostru în forul legislativ și consider că am fost un parlamentar activ, atât în comisiile de specialitate ale Camerei Deputaților, cât și în plenul acesteia. Am dus, alături de colegii mei parlamentari din celelalte județe, greul bătăliei pentru apărarea statului de drept și a democrației în România. De asemenea, am pledat mereu, inclusiv în aparițiile mele publice, pentru o politică făcută cu decență și bazată pe proiecte concrete. M-am delimitat de toate acele situații în care limbajul și atitudinea vulgară au fost arma principală a politicienilor cu care am interacționat în diferite momente.

Iubesc Caraș-Severinul și tocmai de aceea, o parte din proiectele personale și ale familiei mele vizează județul nostru. Îmi doresc să contribui activ, chiar și din domeniul privat, la dezvoltarea acestei zone”, transmite Valeria Schelean.

Deputatul cărășean le mulțumește tuturor celor care au votat-o în trecut și susține că vă rămâne alături la Partidul Național Liberal, atât la nivel local, cât și la nivel național.

Filiala Județeană Caraș-Severin a Partidului Național Liberal urmează a-și desemna candidații pentru alegerile parlamentare din acest an în cursul zilei de mâine, în cadrul ședinței Colegiului Director Județean.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. imoGen

    “După 8 ani de activitate parlamentară și politică intensă” – ce a fost așa intens ? Care sunt rezultatele acestei activități ? Probabil doar fabrica de bere de la Poiana Mărului, a soțului. În rest județul e praf, “datorită” dUamnei din articol și a celor două mandate.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei