Două victime în urma unui accident petrecut pe o șosea circulată din Caraș-Severin

accid

Un accident grav s-a petrecut în această după-amiază pe drumul național 58, Reșița – Caransebeș, în apropierea localității Cornuțel.

Șoferul unui autoturism marca Volkswagen Golf 4, care circula cu viteză, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens de unde se deplasa regulamentar un autoturism marca BMW. În urma impactului care nu a putut fi evitat, două persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Trei mașini au fost avariate în urma accidentului.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și cel de intervenție rapidă al SMURD-ului care a asigurat transportul victimelor, între care un copil rănit.

Cercetările polițiștilor continuă pentru descoperirea tuturor elementelor care au condus la producerea acestui eveniment nefericit.

La ora finalizării acestui articol, persoanele rănite au părăsit incinta Spitalului Municipal din Caransebeș, după cum ne-a transmis cms. șef Dinu Nicorici, de la IPJ Caraș-Severin.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei