Dr. Paul Purea: „Pentru România, CovHarg 20 maghiar putea să fie mai periculos decât Covid 19 mondial!

purea

Medicul reșițean, care este și implicat politic, explică de ce proiectul privind autonomia Ţinutului Secuiesc, aprobat tacit în Camera Deputaților, este la fel de fatal ca și cancerul pentru organismul uman, printr-o postare pe care Paul Purea a făcut-o în mediul online.

Cancerul porneşte de la o singură celulă ajungând în final, printr-un proces de proliferare atipică şi monstruoasă, la moartea întregului organism. Proiectul privind autonomia Ţinutului Secuiesc este unul categoric canceros. Problema, în speţă, vizează identitatea şi supravieţuirea noastră naţională! De moment, ungurii au revendicat un oarecare areal din Transilvania (300 000 de aşa zişi secui – în realitate secui băştinaşi fiind numai cca 1 000, restul sunt maghiari “unşi” secui în ultimii ani, în scop segregaţionist, diversionist şi revizionist !), mâine vor vrea Ardealul în întregime, şi poimâine, probabil, părţi din Moldova şi din regiunea sud-carpatică, privitoare la nordul Munteniei şi Olteniei! Cu ungurii, care au un genotip aparte, specific asiatic (nu mai spun cu ce caracteristici de ocupaţie agresivă) nu-i de loc de jucat! Nici măcar în glumă”, declară medicul chirurg, care este și membru PMP. 

Dr. Paul Purea crede că ar trebui luate măsuri şi atitudini imediate:

1) Fiecare deputat din Cameră să-şi dea imediat demisia – cu excepţia celor PMP, care în legătură cu acest subiect şi-au făcut datoria, atenţionând parlamentul asupra posibilului pericol!
2) Marcel Ciolacu să fie demis de urgenţă din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi eliminat pentru totdeauna din viaţa politică românească. Este inadmisibil ca şeful deputaţilor din Parlament să adopte o atitudine posibil în cârdăşie cu maghiarii. Un manager de spital, spre exemplu, este destituit imediat pentru greşeli majore; de ce n-ar fi destituit preşedintele Camerei pentru o “greşeală” vizând integritatea ţării?

3) Hunor Kelemen să ceară scuze poporului român şi Preşedintelui Johannis, pentru mojicia de a veni în Parlament cu un asemenea proiect batjocuritor pentru România. Johannis n-a jignit pe maghiari şi nici Ungaria – a condamnat pe Ciolacu şi atitudinea PSD, care deţine majoritatea în Parlament (ar fi trebuit, totuşi, să condamne pe toţi deputaţii, repet, cu excepţia pmp-iştilor!).
4) La alegerile generale următoare populaţia maghiară să aibă dreptul la un singur parlamentar, ca de altfel fiecare din etniile componente ale poporului român.
5) Ruşine deputaţilor pentru trecerea de Cameră, chiar şi “tacită”, a unui asemenea zis proiect, având ca scop înjunghierea prin spate a României!

Gata cu compromisurile şi cu facilităţile pentru cei care duşmănesc pe români şi vor să distrugă România! Ajunge!
PS. Discursul lui Johannis a fost mai mult ceauşist, mai puţin vadimist! (Îşi mai aminteşte cineva de atitudinea lui Ceauşescu din 1968?)”, afirmă într-o postare publică medicul chirurg reșițean, Paul Purea. 

 

Lorena POENARU

Stiri similare

3 Comentarii

 1. imoGen

  Medicul chirurg reșițean unde era când a decedat femeia de la Măureni din cauza unei fracturi deschise ?
  La lins actuala putere și pe Iohanus e primul. În rest …

  Raspunde
 2. Andrei Podreanu

  Dar unde erați domnule doctor când la Spitalul Județean din Reșița era suspendat managerul imediat după ce a dat concursul? Parca erati presedintele Consiliului de Administratie si consilier judetean.
  Nu ne amintim sa fi vazut vreun punct de vedere atunci!

  Raspunde
 3. zero

  “4) La alegerile generale următoare populaţia maghiară să aibă dreptul la un singur parlamentar, ca de altfel fiecare din etniile componente ale poporului român.”

  Ideea asta chiar mi-a plăcut.
  Parlamentul va conţine, deci, 3 (trei) persoane, ultra low-cost.
  Un rom, un valah şi un maghiar.
  Unio Trio Etniorum :)
  Plus preşedintele, bineînţeles.
  Apolitic.
  Ghilt?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei