Drept la replică “Primarul loan Popa: „Chelul dă jos reclama ilegală pusă de Radio Reşiţa în staţia de autobuz Nera””

modelmic

DREPT LA REPLICĂ

„În urma articolului intitulat “Primarul loan Popa: „Chelul dă jos reclama ilegală pusă de Radio Reşiţa în staţia de autobuz Nera”” postat în publicaţia Online Reper 24, în data de 12 ianuarie 2018, în virtutea dreptului la replică Radio România Reşiţa vă transmite spre publicare următoarele:

Reclama cu însemnele Radio România Reşiţa din staţia Nera a fost amplasată în urma unui protocol de colaborare încheiat între administraţia locală a municipiului Reşiţa şi Societatea Română de Radiodifuziune, Studioul Regional Radio Reşiţa.

Astfel conform hotărârii cu nr. 130 din 04.11.2014, aprobată de Consiliul Local al municipiului Reşiţa, întrunit în şedinţă extraordinară, Studioului Regional Radio Reşiţa are cadrul legal pentru realizarea următoarelor puncte:

  • Denumirea staţiei de autobuz “Nera” cu sensul de mers spre cartierul Muncitoresc “Staţia de autobuz Nera – Radio România Reşiţa”
  • Amenajarea staţiei de autobuz cu însemnele Studoioului Regional Radio Reşiţa
  • Amplasarea în această locaţie a unui difuzor care să emită pe frecvenţa 105,6 FM

Conform protocolului, municipiul Reşiţa are obligaţia să pună la dispoziţie terenul şi staţia de autobuz în vederea amenajării acesteia.

Studioul Regional Radio Reşiţa a modernizat staţia de autobuz în conformitate cu prevederile documentaţiilor de urbanism eliberate de Serviciul de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din cadrul Consiliului Local al municipiului Reşiţa.

Protocolul s-a încheiat pe o perioadă de 5 ani, care va expira în luna noiembrie a anului 2019.

Ataşăm documentele doveditoare.

Pentru corecta informare a opiniei publice vă solicităm să publicaţi acest drept la replică afirmându-ne în acelaşi timp disponibilitatea de a vă furniza toate informaţiile care sunt de interes public.

Manager Radio Reșița

Laura Sgaverdea ”

Document Drept la replica

Document Nr.310 din 04.11.2014

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei