Drumul ce leagă Oravița de Ciclova Montană a intrat în reabilitare

 

modelmic

Vești bune pentru cărășeni. Încă un drum din județ va fi modernizat.

Astfel că, în urma finanțării cu bani de la guvern, au început lucrările de reabilitare a drumului ce leagă Oravița de Ciclova Montană (Vodari).

Valoarea investiției este de 6.3 milioane de lei și cuprinde lucrări de amenajare, reparații și asfaltare a drumului ce leagă Oravița de Ciclova Montană (Vodari), precum și a străzilor laterale din localitatea Ciclova Montană.

Finanțarea pentru amenajarea drumului a fost obținută de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice ca urmare a depunerii de către Primărie a proiectului „Reabilitare drumuri sat Ciclova Montană”.

De asemenea, a fost demarată procedura de preluare a porțiunii de drum județean ce străbate localitatea Ciclova Montană, de la Consiliul Județean, în paralel administrația locală lucrând la un proiect ce vizează și asfaltarea acestei porțiuni de șosea.

modelmic

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei