Drumul de acces către funicular, reabilitat! Circulația rutieră va fi restricționată!

modelmic

Drumul de acces către funicular va fi reabilitat, motiv pentru care circulația rutieră va fi restricționată sâmbătă, 20 aprilie, în intervalul orar 08:30-13:00, pe o bandă de circulație. Semnalizarea va fi realizată prin indicatoare rutiere și conuri de dirijare a circulației.

Această restricţionare vine ca urmare a executării lucrărilor de reabilitare a drumului de acces către funicular, pe un tronson de drum de circa 100 de m, din zona Poiana Golului cu acces de pe DN 58, în zona pasajului Nera”, informează Biroul Comunicare şi Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Reșița.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte semnificația panourilor de orientare și informare, respectiv a instalațiilor și indicatoarelor rutiere amplasate în această zonă pe perioada desfășurării lucrărilor.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei