În drumul spre Senat, Ion Mocioalcă s-a oprit pentru început la BEJ!

Mocioalca la BEJ

Deputat cu ștate vechi și unul din câștigătorii consecvenți a alegerilor parlamentare în Caraș-Severin pentru Camera Deputaților în ultimele două decenii, Ion Mocioalcă și-a depus astăzi oficial candidatura pentru Senatul României, fiind primul pe lista organizației PSD Caraș-Severin. Este pentru prima oară, după foarte mulți ani de zile, când Mocioalcă nu mai conduce lista PSD la Camera Deputaților, acolo unde Silviu Hurduzeu preia ștafeta și are șanse sporite să devină deputat. Nu la fel de siguri de reușită sunt Marius Damian, pe poziția secundă sau profesorul Ioan Benga sau Adrian Torma care îl secondează pe Mocioalcă la Senat. Dar meciul începe întotdeauna de la 0-0.

Evident, după depunerea documentației la BEJ, în discursul său de acceptare a nominalizării, Ion Mocioalcă a făcut trimitere la rezultatul istoric reușit sub conducerea acestuia în 2016, atunci când PSD Caraș-Severin reușea să trimită în Parlamentul României un senator – Ionuț Chisăliță, și trei deputați, Ion Mocioalcă, Ion Spânu și Luminița Jivan. Cu siguranță, iscusit, așa cum îl știm, Mocioalcă trebuia să amintească zestrea electorală pe care a lăsat-o celor ce i-au succedat la conducere, chiar dacă, în mod cert, știe mai bine ca nimeni altul că în acest moment, sub guvernarea liberală girată de la Cotroceni, ipoteza unui rezultat similar cu cel din 2016 ar fi unul neverosimil. Mai mult decât atât, timpul scurt rămas la dispoziție până la duminica parlamentarelor, nu-i permite lui Mocioalcă organizarea întregului aparat de partid, așa cum o făcea pe vremuri.

Despre momentul depunerii listelor PSD pentru Parlamentul României la Biroul Electoral Județean, parlamentarul Ion Mocioalcă a declarat:

Am venit de la București astăzi să fiu alături de Silviu Hurduzeu, Marius Damian, de echipele gândite de Partidul Social Democrat, atât pentru Camera Deputaților, cât și pentru Senatul României. Eu cred că printr-o mobilizare exemplară, cu o organizare așa cum știe PSD să o facă, să ne apropiem de un rezultat similar cu cel din 2016, când știti că atunci organizația județeană a spart box-office-urile. Sigur, acest rezultat este departe acum de posibilitățile noastre, dar ceea ce ne propunem este nu mai puțin de doi deputați și un senator la alegerile din 6 decembrie.

Pentru că această echipă a știut întotdeauna să se bată pentru județul Caraș-Severin și Banatul de Munte. Sunt multe de făcut aici în Caraș. Silviu Hurduzeu a început o reconstrucție a infrastructurii din județ. Sperăm să o continue cei care vin după el, deși eu mă îndoiesc. Sprijinul pe care noi îl vom da și opoziția pe care o vom face în Caraș Severin la actuala putere va fi una constructivă și, de ce nu, știm drumurile spre ministere și vreau să văd dacă găsim aceeași solicitudine din partea miniștrilor, așa cum am găsit 4 ani de zile când ne-am dus cu toate problemele celor 54 de primari pe care îi avea la un moment dat PSD. Nu vor scăpa de noi și vor avea în noi atât parteneri, dar și opozanți și critici care să le spună oamenilor exact care este situația. Nu putem minți, nu putem spune că avem un număr mic de infectări zilnice cu Covid-19 și nu putem să nu recunoaștem criza sanitară și economică din România, spre tristețea noastră, a cărășenilor“, a declarat Mocioalcă.

Fostul secretar general PRO România a răspuns și celor care se întreabă cărui fapt se datorează revenirea lui Mocioalcă în rândul PSD:

Nici n-a fost greu să revin! A fost o invitație din partea lui Sorin Grindeanu, a lui Marcel Ciolacu, a lui Silviu Hurduzeu, a celor mai mulți dintre foștii mei colegi de-aici. Sigur nu mai există unanimitățile de odinioară, dar m-am simțit onorat de invitație și am venit în mijlocul lor cu speranța că vom face o figură frumoasă în aceste alegeri“.

De remarcat că pentru cele două locuri eligibile în Senatul României, Ion Mocioalcă se va bate cu actualul ministru de interne, liberalul Ion Marcel Vela dar și cu fostul primar al orașului Bocșa, Eugen Cismăneanțu, candidat din partea PMP.

Mocioalca Hurduzeu Damian

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Lacucaracea

    În drum spre cocina din ,, Bucale ” , unde cu toții vor să-şi bage ,, NASUL “… s-a oprit şi pentru început a făcut un deep throat ( ca să nu meargă pe stomacu’ gol ) ! Ce titlu ,, APOTEOTIC ” ați pus ( l-ați umplut de ,, cacao ” ).Şi bineânțeles cu mesaj subliminal inclus , caracteristic securiştilor spurcați de cea mai joasă speță ( specializați în manipularea maselor de primitivi , printre multe alte mârsăvii / ticăloşii ).

    Raspunde
  2. Lacucaracea

    P.S. Ce minunăție de poză ați realizat ! Stă cu mâinile de parcă ar fi un fel de ,, MESIA ” …fugit de-acasă, la costum , cu misiunea de a vă uşura ,, de cele lumeşti “.N-ați găsit şi voi un giulgiu sau o cămaşă de forță să-i împrumutați pentru şedința foto ? Completate cu o perucă şi aşezându-vă în jurul lui , ar fi arătat ca un fel de ,, CINA CEA DE TAINĂ ” în varianta mioritică ( făcută pe la vreun hotel din Caransebes , Herculane ş.a.m.d…unde toți participanții erau pe combinații şi furăciuni ).

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei