După aproape 27 de ani de activitate, Titus Susan trece în rezervă! ISU Semenic are o nouă conducere

modelmic

După aproape 27 de ani de activitate, dintre care 26 la Reșița și ultimii șapte la conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic,  Titus Susan se retrage din activitate.

Momentul oficial de trecere în rezervă a avut loc astăzi în prezența prefectului Florența Albu, a președintelui Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, a reprezentanților celorlalte instituții militare din județ, dar și a reprezentanților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Vizibil emoțional, fostul inspector general s-a declarat mulțumit de activitatea ISU Semenic pe toată perioada în care acesta a făcut parte din această structură.

15064932_1343354072349763_525666109_o

„Acest eveniment inevitabil face parte din viața instituției. Mi-am desfășurat activitate timp de 26 de ani, 3 luni și 16 zile. În toată această activitate am avut la bază sprijinul și implicarea colegilor aflați în momentul de față angajați ai acestei insituții dar și a celor care pe parcursul timpului au plecat din sistem și acum sunt la pensie. Pentru acest lucru eu le mulțumesc tuturor. Gestionarea situațiilor de urgență nu a putut fi făcută fără o colaborare deosebită bazată pe încredere și respect reciproc cu restul instituțiilor specializate pe situații de urgență.  Vreau să le mulțumesc acestor instituții pentru sprijinul și încrederea acordată. A fost o onoare pentru mine și un privilegiu să îi am pe toți colegi. Le doresc sănătate multă, realizări pe toate planurile și tot ceea ce este mai bun de la viață”, a declarat Titus Susan.

Tot astăzi, comanda unității a fost predată, într-un cadru oficial, locotenentului colonel Cristinel Coneru, împuternicit inspector șef al ISU Semenic în prezența unui reprezentant de la eșalonul superior. Noul inspector general va ocupa această funcție pentru șase luni, ulterior urmând să fie organizat un concurs pentru ocuparea permanentă a scaunului de conducere al ISU Semenic.

„Vreau să îl asigur pe domnul Susan că lasă această instituție pe mâini bune. Sunt încântat de profesionalismul care caracterizează această unitate și îmi doresc să duc mai departe acest professionalism”, a explicat Cristinel Coneru în fața efectivelor ISU Semenic și a autorităților județene prezente la ceremonie.

15127311_1343353949016442_116180066_o

Noul inspector general este absolvent al Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție București, promoția 1998, și timp de 18 ani a fost dedicat activității operative în cadrul ISU Timiș.

În cadrul ceremoniei, Titus Susan a primit o diplomă din partea conducerii Consiliului Județean pentru activitatea fără cusur desfășurată în fruntea ISU Semenic, dar și plăcuțe de recunoaștere din partea efectivelor ISU Semenic și a reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

 

Alexandra JURCA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei