(E) Doina Frunzăverde: „Votați ALDE în data de 11 decembrie 2016”

modelmic

Doina Frunzăverde: “Votând ALDE în data de 11 decembrie 2016, votaţi pentru o majoritate parlamentară, care ştie şi poate să crească România în interesul românilor!”

În zilele de 5, 6, 7 şi 8 decembrie 2016, echipa ALDE Caraş-Severin a continuat campania în localităţile din judeţul Caraş-Severin.

Candidații ALDE pentru Parlamentul Romaniei – Doina Frunzaverde, Dan Patruică, Ilie-Ciprian Măran, Ioana Todor Constantinescu, respectiv Cristiana Irina Anghel, Ionela Mariana Kovacs,  Nicolae Borlovan, Lucian Sorin Voina,  Ioan Sebastian Muntean, Valeriu Papava şi Grigore Iosif Boldea s-au întâlnit cu localnicii din Reşiţa, Moldova Nouă, Ocna de Fier, Dognecea şi Turnu Ruieni. Un moment cu totul special l-a constituit vizita în Uzina Constructoare de Maşini din Reşiţa, care, de 245 de ani reprezintă unitatea emblematică a industriei constructoare de maşini din România. Doina Frunzăverde, candidata ALDE  pentru Senatul României le-a vorbit angajaţilor despre „Pactul Naţional pentru Investiţii 2017-2020”, parte integrantă a Programul de guvernare ALDE, care, sub deviza „ROMÂNIA – a şaptea putere economică a Europei”, propune electoratului măsuri de creştere economică bazate pe investiţii şi nu pe consum. Din totalul de 6,7 miliarde de Euro, sumă prevăzută pentru investiţii publice în energie în următorii patru ani, aproximativ 2 miliarde sunt destinate finalizării investiţiilor istorice în hidrocentrale, retehnologizării unor grupuri hidroelectrice pentru creşterea puterii instalate şi realizării de noi capacităţi de producţie în centrale hidroelectrice de acumulare prin pompaj. Majoritatea acestor investiţii se vor realiza cu participarea UCMR-ului şi vor contribui astfel la conservarea locurilor de muncă existente şi creşteri salariale, precum şi la crearea de noi locuri de muncă.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157677615607085″]

Discuţiile purtate cu cetăţenii au reliefat aşteptările pe care aceştia le au de la senatorii şi deputaţii lor, speranţa că aceştia vor constitui o majoritate parlamentară, ce va da României un Prim-ministru, care să gândească româneşte şi să preţuiască valorile româneşti. O majoritate parlamentară, care va susţine un guvern, capabil să realizeze creştere economică sustenabilă şi să creeze astfel locuri de muncă, un guvern care va găsi soluţii pentru creşterea salariilor şi pensiilor la nivelul coşului minim de consum lunar,  soluţii pentru reabilitarea infrastructurii rutiere şi comunale, soluţii pentru eliminarea întârzierilor la plata subvenţiilor către fermieri şi soluţii pentru aprovizionarea cu lemnul necesar pentru încălzirea locuințelor în sezonul rece. Şi, nu în ultimul rând, soluţii pentru oprirea fenomenului alarmant al migraţiei şi depopulării judeţului.

La final de campanie, echipa ALDE le mulţumeşte tuturor celor care au avut bunăvoinţa de a-i cunoaşte şi asculta şi îi aşteaptă la vot în data de 11 decembrie 2016 pentru a susţine candidaţii ALDE pentru Parlamentul României. Votând ALDE, votaţi pentru o majoritate parlamentară, care ştie şi poate să crească România în interesul românilor!

 

 Reper24

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei