(E) Fostul lider PSD, Victor Ponta, întâmpinat cu căldură la intrarea în Caraș-Severin!

modelmic

Fostul prim-ministru al României, Victor Ponta a fost întâmpinat astăzi cu mult entuziasm de locuitorii din satul cărășean Vama Marga. Victor Ponta a fost așteptat de președintele filialele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă și de primarul comunei Băuțar, Romulus Barbescu. Fostul președinte al PSD a fost primit în mod tradițional, de un grup de tineri, îmbrăcați în port popular, specific Văii Bistrei, Ponta declarându-se încântat de primirea de care a avut parte.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157668334996291″]

Lui Ponta, care a venit neînsoțit, i s-au prezentat câteva date biografice despre formarea comunității de la Marga și despre istoria acestor locuri. Fostul premier a acceptat cu această ocazie invitația gazdelor de a reveni la Marga pentru o perioada mai lungă de timp, cu precizarea că, fiind pe Valea Bistrei, va vizita și localitatea Ciuta, de unde sunt originile soției sale, Daciana Sârbu.

Vă salut cu pe toți și sper să ne vedem în vremuri mai bune, pentru că există loc de mai bine. Încrederea este cea care ne-a mai rămas. Dumnezeu să ne ajute să trecem peste toate”, a declarat cu acest prilej Victor Ponta.

Din păcate, deși primarul comunei Marga, Nicolae Beg și-a manifestat dorința de a fi prezent la întâlnire, acesta nu l-a mai putut întâmpina pe Victor Ponta. Edilul a avut un accident de circulație, în urma căruia a suferit o fractură la mâna dreaptă, el fiind transportat pentru îngrijiri medicale la Timișoara

REPER 24

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei