(E) Fostul prim-ministru, Victor Ponta, vine astăzi la Reșița! Vezi în ce localități mai oprește!

modelmic

Fostul prim-ministru Victor Ponta se va afla vineri în județul Caraș-Severin, pentru a-i susține pe candidații social-democrați, aflați în plină campanie electorală. Fostul președinte al Partidului Social Democrat va vizita județul nostru la invitația organizației județene a PSD și a liderului acesteia, Ion Mocioalcă. 

Conform programului, înainte de a veni la Reșița, Ponta va face o primă oprire la Vama Marga, sat aparținător de comuna Marga, acolo unde actualul edil, Nicolae Beg, candidează pentru un nou mandat.

Fostul lider social-democrat este așteptat la Reșița în jurul orei 15:15, când va susține o conferință de presă la sediul central al filialei PSD Caraș-Severin. Conferința va fi urmată de o întâlnire cu susținătorii PSD, în centrul civic al municipiului Reșița, în fața Sălii Polivalente. În caz de vreme nefavorabilă, întâlnirea va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Victor Ponta va avea un mesaj de susținere pentru candidații PSD din județ, pentru candidații social-democrați pentru Primăriile Reșița și Caransebeș, Ioan Crina respectiv Ilie Iova, precum și pentru susținerea deputatului Ion Mocioalcă, aflat în fruntea listei PSD pentru Consiliul Județean Caraș-Severin.

REPER 24

Distribuie pe:

Stiri similare

8 Comentarii

 1. Cristina

  Ma bucur ca fostul prim ministru Victor Ponta vine la Resita.Oricum fata de toate guvernele anterioare a dovedit ca vrea sa faca ceva si pentru oamenii de rind ,si a si facut .Il sustin si sper sa ajunga in viitor din nou la cirma tarii pentru ca este capabil.si stie carte.

  Raspunde
  1. Toader

   Aveti dreptate, este capabil si stie carte. a si dovedit-o fiind un mare PLAGIATOR, un mincinos si un smecheras!E bine ca vine, ii face un deserviciu lui Crina!Si daca il sustineti dv, Cristina, precis o face intreaga Resita, nu, doar stie ce personalitate sunteti , Cristina draga!Apropo, cate afise ati lipit?

 2. Alin

  Mortul de la groapă, nu se mai întoarce. Nici măcar Ponta, cu toate eforturile psd. Miroase a disperare în aducerea lui Victoraș, să nu uităm că acesta a pierdut alegerile prezidențiale, chiar și în Caraș (ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Rezultate finale Caraș-Severin. BEJ: Iohannis – 51,93%, Ponta – 48,06%).

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei