(E) Ion Mocioalcă: „Împreună vom lucra pentru o construcţie durabilă şi în interesul cetăţeanului”!

modelmic

Echipa de campanie a PSD  Caraş-Severin, formată din  deputatul Ion Mocioalcă – președinte PSD Caraș-Severin, deputatul Ioan Benga – vicepreședinte PSD Caraș-Severin, Ion Spânu – vicepreședinte PSD Caraș- Severin, senatorul Aurel Durut, Lenuţa Ciurel – candidat Consiliul Județean Caraș-Severin, s-a deplasat în județ și a stat de vorbă cu locuitorii comunelor Zorlenţu Mare, Buchin, Bolvaşniţa şi Bucoşniţa. 

Misiunea mea și a echipei mele este de a asculta glasurile pline de neîncredere ale alegătorilor în fosta conducere a judeţului, iar criticile și nemulțumirile pe care ei le au, să le transformăm în baze ale unor proiecte realiste. Îmi doresc să colaborez permanent cu cetățenii, să îi informez cu privire la proiectele și reformele pe care le vom implementa.

Să nu uităm! Guvernul PDL-Băsescu, actual PNL, a crescut TVA, a tăiat salarii, a impozitat pensii, a închis spitale. 700.000 români şi-au pierdut locul de muncă, iar economia a intrat în colaps! Guvernul PDL-Băsescu a umilit românii! Să nu uităm! Guvernul Victor Ponta a asigurat 400.000 locuri de muncă, a mărit salariile, a indexat pensiile, a redeschis şi construit spitale, iar creşterea economică a redirecţionat-o în buzunarele românilor! Alocaţiile pentru copiii din familiile nevoiaşe au fost indexate de la 1 ianuarie 2015. Pensiile au fost indexate cu 5 la sută, începând cu 1 ianuarie 2015! Să nu uităm! E simplu.

Împreună vom lucra pentru o construcţie durabilă şi în interesul cetăţeanului”, a spus Ion Mocioalcă, preşedintele Partidului Social Democrat Caraş-Severin.

Nici ploaia, nici vântul nu împiedică echipa PSD Caraş Severin să fie în mijlocul cetăţenilor

Marți, social-democrații cărăşeni au avut întâlnire cu cetăţenii din localităţile Mehadia şi Domaşnea, unde au prezentat programul pentru judeţul Caraş Severin.

Suntem aici, pentru că ne pasă de soarta judeţului Caraş-Severin. Cei care vor deveni consilieri judeţeni ar trebui să lucreze pentru următoarele obiective: în primul rând pentru a crea locuri de muncă şi condiţii de viaţă adecvate, astfel încât tinerii să rămână acasă.

Doar cunoscând problemele fiecărui cetăţean putem să rezolvăm problemele generale. De aceea vom continua să ne vedem cu locuitorii judeţului, pentru a şti ce nevoi au şi pentru a găsi modalităţi de rezolvare a acestora. În cadrul acestor întâlniri reuşim să aflăm, în mod direct, problemele cu care se confruntă fiecare comunitate. Pentru a şti ce avem de făcut este important să luăm periodic pulsul problemelor, direct de la cetăţean. Le-am recomandat cetăţenilor să nu asculte de nimeni, să asculte de fapte, pentru că ele pot spune adevărul şi să voteze pe cei care fac, nu pe cei care promit”, a declarat Ion Mocioalcă.

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. pixar

    Incredibil, mai are tupeul sa apara in public acest imigrant pe taramurile banatene. Ce ai facut mai Mocioalca pana acum?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei