(E) Ionuț Chisăliță, candidatul PSD pentru Senat: „Îmi doresc să fac lucruri bune cu oameni, pentru oameni”

modelmic+editorial

Primul pe lista PSD pentru Senat, Ionuț Narcis Chisăliță, are planuri mari de guvernare. De partea social-democraților din anul 1999, Ionuț Chisăliță promite că principalul său obiectiv în Parlament va fi bunăstarea județului Caraș-Severin.

 

„Sunt un om de echipă, cu rădăcini adânci în comunitatea cărăşeană. Îmi doresc ca judeţul Caraş-Severin să aibă parte de o reprezentare corectă la București și îmi doresc să văd un alt tip de politicieni care să ia deciziile pentru orașul și județul nostru. Fac parte din acest partid din 1999 și una dintre primele, și poate cele mai esențiale lecții pe care le-am învățat, a fost faptul că dacă nu pui suflet în ceea ce faci și dacă munca pe care o depui nu conține niciun gram de pasiune, atunci mai bine stai deoparte.

Cred că în tot acest timp am demonstrat că politica și administrația, pentru mine, înseamnă mai mult decât o carieră, un drum spre succesul personal.  Este momentul să fim mai uniţi ca niciodată. Şi, dincolo de ce înseamnă proiectul politic, viziunea pe care o împărtăşim şi soluţiile economice, cred că ne uneşte în primul rând încrederea în viitorul României.

Partidul Social Democrat propune ca statul condus de o echipă competentă să respecte contractul încheiat cu fiecare dintre dumneavoastră, cu fiecare cetăţean. Voi lupta pentru garantarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor. Libertatea de expresie este un bun preţios, valoros şi câştigat. Voi trata cu multă seriozitate acest lucru, dincolo de eventualele divergenţe sau nuanţe de opinie, pentru că libertatea de expresie este un bun pentru care merită să ne batem cu cei care au încercat să zdrobească, să strivească drepturi şi libertăţi fundamentale ale cetăţeanului. Şi aceasta este o datorie de onoare pentru noi toţi. Eu îmi doresc să fac lucruri bune CU OAMENI, PENTRU OAMENI”, explică acesta.

 

Reper24

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

http-reper24-ro