(E) Ionuț Chisăliță: „România are nevoie de stabilitate, de un președinte așa cum este Viorica Dăncilă”

modelmic

 

România are nevoie în următoarea perioadă de stabilitate, de un președinte așa cum este Viorica Dăncilă”, susține senatorul PSD de Caraș-Severin, Ionuț Chisăliță. Președintele PSD Reșița explică și motivele pentru care românii ar trebui să voteze duminică reprezentata Partidului Social Democrat:

„Duminică, România se află în fața a două alternative: o alternativă a unui președinte arogant, a unui președinte care cinci ani de zile a stat și nu a făcut nimic la Cotroceni și a sfidat poporul român, a unui președinte care cinci ani de zile a fost în concediu, a unui președinte care ne declară că și-a făcut cele șase case, dintre care una a pierdut-o din meditații. România se află în fața alegerii a doi președinți, a unui președinte Iohannis care ne spune că este doar președintele celor care simpatizează sau votează cu peneliștii, a unui președinte arogant, care nu a făcut nimic timp de cinci ani pentru România sau a unui președinte muncitor, care a demonstrat că îi pasă de români, prin măsurile pe care le-a luat și aceasta este Viorica Dăncilă, un om care a luptat pentru fiecare român din această țară, în timpul în care a fost prim-ministru al României, un om care a demonstrat că știe să îi respecte pe români, dincolo de orice opțiune politică”.

Ionuț Chisăliță susține că în cei cinci ani cât a stat la Cotroceni, Klaus Iohannis a reușit să divizeze România și să inducă sentimentul de ură.

Cred că România are nevoie în următoarea perioadă de stabilitate, de liniște, de un președinte așa cum este Viorica Dăncilă. Partidul Social Democrat este mobilizat pentru a demonstra că putem aduce în fruntea țării un președinte care să ducă România mai departe.

Duminică, românii au șanse a alege o altă cale decât cea pe care ne-a dus Klaus Iohannis, o cale a bunăstării, o cale a unui președinte al tuturor românilor”, mai adaugă senatorul cărășean.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. zero

  “Klaus Iohannis a reușit să divizeze România și să inducă sentimentul de ură.”

  Arestarea oponenţilor politici (sub diverse pretexte de “drept”) este prima lui “reuşită”.
  Uraaaa!

  Raspunde
 2. Vasile

  din pacate handicapul ti s-a tras la cap… pacat… datorita persoanelor fara frica de dumnezeu si hotilor , asemeni partenerilor tai din PSD, ne merge noua asa de bine in tara noastra.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei