(E) Ionuț Narcis Chisăliță: „Propunem o guvernare care să redea românilor demnitatea şi mândria de a trăi în ţara lor”!

modelmic

Candidatul social-democrat pentru Senatul României, Ionuț Narcis Chisăliță susține că legea salarizării unitare ar trebui să constituie una din prioritățile viitorului Guvern. Chisăliță afirmă că va milita pentru creșterea salariului cu 56%, în etape, până în anul 2019, precum și pentru acordarea pentru fiecare bugetar a unui tichet de vacanță la valoarea salariului minim pe economie. 

Partidul Social Democrat, a luat în timpul guvernării Ponta, o serie de măsuri care au venit în sprijinul cetăţenilor. Amintim aici acordarea de burse pentru medicii rezidenţi, reîntregirea salariilor tăiate de Guvernele Boc-Ungureanu şi acordarea de creşteri salariale consistente.

Pentru a întări instituţiile statului, pentru a creşte eficienţa lor funcţională şi a reface relaţia cu cetăţenii este esenţial ca sistemul instituţional să intre cu prioritate într-un proces de reconfigurare.

Obiectivul central îl reprezintă categoria bugetarilor şi aici mă refer la legea salarizării unitare, lege care a fost negociată în perioada guvernării Ponta cu sindicatele şi societatea civilă şi care a fost abandonată de actualul Guvern Zero Julien”, susține Ionuț Narcis Chisăliță.

Viitoarea guvernare ar trebui să le redea românilor demnitatea, este de părere Chisăliță, iar măsurile propune de PSD nu ar trebui percepute ca pomeni electorale.

Programul de guvernare este expresia unei viziuni privind viitorul României ca stat puternic şi va fi susţinut de o strategie naţională de dezvoltare pe termen mediu şi lung.

Propunem aşadar o bună guvernare, care să redea românilor speranţa, demnitatea şi mândria de a trăi în ţara lor.

Acestea nu sunt „pomeni electorale”, cum spun liberalii, ci măsuri de bun-simţ”, adăugă candidatul PSD pentru Senatul României.

REPER 24

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei