(E) Luminița Dolângă: „Sistemul de învățământ nu reușește să asigure condițiile necesare pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor”

modelmic

Părinții și profesorii din Caraș-Severin sunt invitați să vorbească despre problemele cu care se confruntă în această perioadă, în cadrul unor dezbateri organizate online de către coordonatorii programului pe educație al Alianței USR PLUS.

Luminița Dolângă, candidat al Alianței USR PLUS pentru Senatul României: „M-am confruntat cu sistemul de educație mai întâi ca părinte pentru fiicele mele, apoi ca profesor. I-am văzut lipsurile, ineficiența, ingerința politicului, neprofesionalismul în management. Am asistat la cârpirea, din 2011 și până în prezent, de peste 600 de ori a Legii educației. În ciuda acestor schimbări multiple, sistemul de învățământ nu reușește să asigure condițiile necesare pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor.

Vorbim despre viitorul copiilor noștri, despre devenirea lor ca membri adaptați unei societăți într-o schimbare accelerată, vorbim de fapt despre viitorul nostru ca nație, pentru că elevii de astăzi sunt cei în mâna cărora ne punem, de mâine, destinul ca nație.

Pe marginea programului Alianței USR PLUS în domeniul educației, am vorbit în ultimul an cu părinți, cu profesori, cu societatea civilă, organizații din sfera educațională.

Lansez astăzi împreună cu coordonatorii programului pe educație al Alianței, o serie de evenimente-dezbatere. În plină pandemie, cu presiunea inechității adâncite, îi aștept pe părinții și colegii profesori din Caraș-Severin să se înscrie ca vorbitor, să pună întrebări, să ridice problemele cu care se confruntă. Evenimentele vor avea loc live”.

Viziunea asupra educației din România – dialog între părinți, marți 24 noiembrie, ora 19:00.

https://www.facebook.com/events/1172069029861672

Linkul de înscriere ca vorbitor-părinte în cadrul evenimentului: https://forms.gle/LqSqGHEJENRoQa4g9

Viziunea asupra educației din România – dialog între profesori, joi 26 noiembrie, ora 19:00.

https://www.facebook.com/events/120454323032883

Linkul de înscriere ca vorbitor-profesor în cadrul evenimentului: https://forms.gle/2b31Pcg7qKVrghMV7

#RevolutiaBuneiGuvernari

https://www.usrplus.ro/ce_ne_propunem

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei