E oficial, Loredana și BUG Mafia vor „rupe” pantofii orăvițenilor de Zilele Orașului!

modelmic

Primarii cărășeni se întrec în surprize atunci când vine vorba despre sărbătorile orașului. Dacă anul trecut, autoritățile reșițene au „rupt gura târgului” aducând-o pe Lepa Brena într-un show incendiar, se pare că de data aceasta municipiul are concurență serioasă.

În doar două zile, pe scena reșițeană va urca Smiley, cap de afiș pentru Ruga de la Reșița. Însă, în timp ce reșițenii, și  cărășenii din localitățile învecinate se vor călca în picioare pentru a dansa pe piesele lui Smiley, la Oravița se pregătește un spectacol care are în prim-plan nu unul, ci două nume mari din lumea muzicală românească.

Loredana și BUG Mafia vor întreține atmosfera timp de două zile cu ocazia Zilelor Orașului Oravița. Petrecerea va începe încă din 19 iulie, zi dedicată copiilor, urmând ca în zilele de 20 și 21 iulie întregul oraș să vuiască în acordurile interpreților de muzică populară, iar serile să fie încheiate la rang înalt, cu melodiile consacrate ale Loredanei Groza și ale formației de hip-hop BUG Mafia.

Orăvițenii au mai avut parte până acum de nume consacrate la ei în oraș. Loredana și BUG Mafia vor completa lista lungă de artiști care au urcat până acum pe scena din Oravița, listă pe care se regăsesc Pepe, Alex Velea, Puya, Direcția 5, Holograf și Connect-R

Alexandra JURCA

Foto: iconcert.ro

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei