E.ON România dăruiește lumină pentru două instituții sociale din Caraș-Severin! În funcție de voturile cetățenilor!

 modelmic bacer

Căminul pentru Persoane Vârstnice din Bocşa şi Centrul de urgență pentru Persoane fără Adăpost din Caransebeş vor avea parte de un cadou de Crăciun neașteptat din partea E.ON Energie România. Cele două instituții se numără printre beneficiarii campaniei derulate de companie prin care 200.000 de kWh vor fi dăruiți unor stabilimente sociale din 10 județe. Cât din întreaga cantitate, care va consta în energie electrică sau echivalentul în gaze naturale, va reveni celor două instituții din Caraș-Severin, va depinde de voturile cetățenilor.

E.ON Energie România a anunțat lansarea unei noi ediţii a campaniei “Dăruiește Lumină”, prin intermediul căreia vor fi donaţi 200.000 de kWh – gaz și electricitate – în perioada 13-27 decembrie 2017, către un număr de 14 instituții publice, precum case de copii, cămine pentru vârstnici și spitale, pe care românii le vor putea vota.

„Lista instituțiilor participante poate fi găsită pe website-ul www. daruiestelumina.ro, dar şi pe pagina de Facebook dedicată campaniei, acolo unde utilizatorii pot alege destinatarii kilowatt-ilor. Tot ceea ce trebuie să facă fiecare participant este să dea like sau share poveştii respectivei instituţii în reţeaua de socializare şi automat aceasta va primi 10 kWh. Un utilizator poate direcţiona kWh către mai multe instituţii, în limita a 10 distribuiri.

Pentru stabilirea cantităţii totale de kWh de care va beneficia fiecare instituţie în parte vor fi luaţi în considerare kWh strânşi atât în urma like-urilor si share-urilor directe ale postărilor de pe Facebook, cât şi în urma distribuirii poveştilor de pe website”, precizează reprezentanții E.ON România.

Toţi cei 200.000 kWh sunt donați de E.ON Energie România, cantităţile oferite urmând să fie scăzute din factura de energie electrică sau gaze naturale a beneficiarilor.

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei