(E) Traian Băsescu, din nou în Caraș-Severin! Pentru a treia oară, în ultimele luni!

modelmic

Fostul președinte al României, Traian Băsescu vine din nou în județul Caraș-Severin. Pentru a treia oară în ultimele luni. Liderul Mișcării Populare își va arăta susținerea față de candidații PMP la alegerile din iunie, el urmând să susțină astăzi la Reșița și o conferință de presă alături de președintele filialei județene a partidului, Ionuț – Mihai Popovici. 

Traian Băsescu a mai vizitat anul acesta de două ori județul Caraș-Severin: prima dată în luna martie, atunci când primarul orașului Bocșa, Eugen Cismăneanțu, a anunțat că părăsește Partidul Național Liberal pentru a se alătura Mișcării Populare și a doua oară luna trecută, atunci când a avut loc lansarea oficială a candidaților PMP din Caraș-Severin.

Președintele PMP și-a arătat atunci încrederea în echipa din județul Caraș-Severin, afirmând că mulți dintre candidații propuși de partid vor reuși să dobândească funcția pentru care intră în competiție. În același timp însă, Băsescu a profitat de ocazie pentru a le oferi acestora câteva sfaturi despre modul în care trebuie să se poarte în campania electorală, îndemnându-i să evite minciuna și promisiunile imposibil de îndeplinit.

REPER 24

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei