(E) Traian Băsescu: „Județul are mulți băsiști pe care vreau să îi recuperez pentru PMP”

modelmic

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, s-a aflat astăzi pentru a treia oara în Caraș-Severin, și a doua oara la Reșița, pentru a face un apel către toți cărășenii să meargă mai departe cu un partid nou, în condițiile în care partidele consacrate până acum au dezmăgit de fiecare dată.

Prezența sa, cu toate că a fost scurtă, a fost așteptată cu sufletul la gură de toți candidații la alegerile locale din vară. Vizita lui Băsescu a avut un scop precis: susținerea candidaților, dar și încercarea de a recupera „băsiștii” care au fost necondiționat de partea lui Traian Băsescu în perioada sa de glorie politică.

„Eu sunt aici pentru un motiv simplu, să susțin candidații la a căror lansare am participat și pentru că în județ este un procentaj mare de băsiști pentru care vreau să îl recuperez pentru PMP. Este păcat să ai un așa bazin electoral și să nu încerci să îl recuperezi”, explică Traian Băsescu.

Fostul președinte al țării a ținut să facă un apel către cărășeni să își îndrepte atenția și spre partidele nou create, spre PMP, un partid care cel puțin la nivel de județ este format 80 la sută din oameni realizați profesional, dar care până acum nu au mai fost implicați în viața politică.

DSC_0007

„Mesajul meu este unul simplu, plec de la premisa că pe oricine întrebi, jurnalist sau simplu cetățean, toți spun că vor schimbarea clasei politice, iar eu sunt de acord cu acest lucru. Perioada de tranziție s-a terminat și intrăm în altă etapă a evoluției noastre. Oamenii zic că s-au săturat de vechea clasă  politică. Pentru mine este un paradox, avem partide noi, și oamenii spun că vor altă clasă politică dar din sondaje pare că tot vechile partide conduc.

Eu, ca un politican care a obținut tot de la electorat îmi pun întrebare: este sincer electoratul când spune că vrea oameni politici noi?

Prezența mea aici este pentru a face un apel către electorat să privească și la oamenii noi din politică, poate îi cunosc mai puțin dar insatisfacțiile lor nu sunt legate de acești oameni noi, ci de vechii oameni din politică.

Oameni buni, încercați și cu un partid nou, încercați partidul Mișcarea Populară. Vreau ca acest partid să recupereze băsiștii, dar ei nu sunt suficienți pentru câștigarea alegerilor locale”, a mai adăugat Traian Băsescu.

DSC_0025

 

Reper24

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei