(E) Traian Băsescu: „Nu critic politicienii din județ, dar marea majoritate au probleme”

modelmic

În vizita sa la Reșița, Traian Băsescu a pus punctul pe „i” cu privire la modul în care s-a făcut politică și, implicit, administrație publică până în momentul de față în județul Caraș-Severin.

Convins că atât reșițenii, cât și cărășenii și-au pierdut încrederea în oamenii politici care s-au perindat până acum pe funcții de conducere, dezamăgind frecvent, fostul președinte al României vine pe plan local cu o alternativă proaspătă, curată.

„Eu nu vreau un partid pentru mine, eu nu mai am ce să obțin de la electorat, mi-am încheiat epoca de aspirații politice și vreau ca acest partid să fie primul care schimbă fundamental abordarea. Până acum, în perioada de tranziție, deciziile oamenilor politici au plecat în primul rând de la interesul de partid.

PMP nu va mai practica politica în interes personal, va practica politica în interesul comunităților și la acest lucru eu voi veghea. Asta este ceea ce eu îmi asum în interiorul partidului, asta ne-am asumat și pentru aceste alegeri, să punem la dispoziția comunităților candidați care să nu aibă atârnate de picioare niciun fel de suspiciuni și care să-și îndeplinească funcțiile după ce vor fi aleși, în favoarea comunității.

Ce poți să spui despre domnul doctor Paul Purea după ce a operat zeci de mii de oameni pe inimă, după ce a făcut performanță în Germania, că vine să candideze la Primăria Reșița? Pur și simplu vine să ofere, să facă ceva pentru comunitate.

Toți sunt oameni nou veniți în politică, oameni curați, cărora nu le puteți reproșa nimic. Ionuț Popovici este un om care candidează la CJ ca să ofere ceva, și eu sper ca el să fie viitorul președinte al Consiliului Județean, să îl mai detroneze pe Sorin Frunzăverde din funcția pe care parcă a luat-o pe buletin, pentru că se poate face politică și altfel”.

Candidații PMP pentru primăriile din județ și pentru Consiliul Județean sunt oameni proaspăt intrați pe scena politică, oameni în care fostul președinte al țării își pune toată încrederea.

„Eu nu am venit să critic politicienii din județ, dar nu pot să nu observ că marea majoritate dintre ei au probleme în momentul de față, astfel că se poate privi cu mai multă încredere către niște candidați care nu au mai fost în politică până acum, candidați care sunt realizați profesional, oameni tineri, oameni cu suficientă experiență de viață în același timp, pentru a înțelege prioritățile comunităților. Partidul PMP nu este un partid al lui Băsescu, este un partid pentru comunități și pentru a servi țara”, a adăugat Traian Băsescu.

 

Reper24

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. RETROCEDAREA

  COCOS,UDREA,STEFAN PENALTY,PCARIU,RIDZI, base astia pentru cine au furat oare nu pt campania ta prezidentiala si acum fc puscarie in locul tau ,OARE TU NU STIAI NU TE INFORMAU SERVICILE TALE???????

  Raspunde
 2. claudiu

  Oare de ce refuza unii locuitori din CS sa creada ca PMP va face altfel de politica ??? Pentru a demonstra ce poate trebuie sa aiba o sansa deoarece PSD si PNL au demonstrat de ce sunt in stare in judetul nostru ! Eu votez PMP deoarece am incredere ca acest partid poate incepe modernizarea judetului !

  Raspunde
 3. Eu

  Cu siguranta cu , Comisaru in fruntea judetului va fi bine:)))) nici daca mai trec vre o zece ani de acum inainte nu va fi presedinte dar totusi si visele sunt frumoase… Base ai distrus tara si majoriatatea politicenilor ce au fost mai destepti ca tine si tu faci pe lupu moralist

  Raspunde
 4. BAZINGA

  O remarca-Numai uitarti-va la privirea si zambetul lui Purea adresate lui Basescu!Ce ziceti?Si ar mai fi ceva…Va amintiti cand Dragomir Dumitru a fost acuzat ca l-a jignit pe Becali?Va amintiti ce a raspuns?Nu l-am jignit!In afara de faptul ca l-am facut oligofren si cretin,nu l-am jignit!!!Cam acelasi lucru e si cu ideea lui Basescu..el nu critica pe nimeni….absolut pe nimeni!.In rest….totul e tacere!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei