(E) Victor Ponta: „Cred că Ioan Crina va face treabă bună pentru Reșița”!

modelmic

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Victor Ponta, este de părere că Ioan Crina, candidatul social-democrat pentru Primăria Reșița va face treabă bună pentru municipiul de pe Bârzava, în cazul în care va fi ales în 5 iunie. Aflat săptămâna aceasta în Caraș-Severin, pentru a-i susține pe candidații PSD, Ponta a afirmat că se simte mândru să se afle pe același afiș cu Crina, pe care îl cunoaște de mult timp și care ar face o figură bună în fotoliul de edil. 

Este vorba de experiența administrativă pe care cred că a acumulat-o și este vorba despre o echipă. Până la urmă eu știu că nu poți să faci nimic singur și trebuie să ai un Consiliu Local, un Consiliu Județean, niște oameni care să aibă experiență administrativă. Ați văzut ce înseamnă să nu ai deloc experiență, să vi deodată într-o funcție publică e mult mai complicat decât pare. De pe margine pare că e foarte ușor, să fi și ministru și primar. Când ajungi acolo îți dai seama că nu este chiar așa”, a afirmat Ponta, în cadrul vizitei la Reșița.

La rândul său, candidatul PSD pentru Primăria Reșița, Ioan Crina, a declarat că principalele sale atuuri în aceste alegeri sunt experiența în administrație și profesionalismul de care dă dovadă în munca pe care o întreprinde.

Victor Ponta nu și-a încheiat vizita înainte de a le ura succes candidaților cărășeni pe care a venit să îi susțină în campania electorală, în special celor doi care vor lupta pentru a obține primăriile celor două municipii cărășene, Ioan Crina și Ilie Iova.

Pe dl. Crina în cunosc mai demult, pe candidatul de la Caransebeș mai puțin, dar îi urez succes pentru că știu că este greu la Caransebeș. Acolo e un fief al dlui Vela pe care înțeleg că vrea să îl lasă moștenire cuiva, ca la baronime”, a mai afirmat Ponta.

REPER 24

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei