Echipa CB Rally Vest la startul etapei de la Reșița!

1

CB Rally Vest a publicat gândurile piloților echipei bănățene, care vor lua startul în celebra etapă de la Reșița astăzi și mâine. Din păcate, campionul Lucien Hora va asista din padock la desfășurarea acestei etape, ca urmare a problemelor tehnice care nu au putut fi soluționate la mașina de curse a reșițeanului. Hora își asigură fanii ca nu și-a spus ultimul cuvânt. Sunt piloții Reșiței, unii născuți și crescuți aici, alții adoptați, dar cel mai important este faptul că ei sunt cei care duc numele orașului peste tot în țară și în lume.
Pentru că nu puteam să lăsăm CNVC Reșița 2020 să treacă fără să scoatem câteva cuvinte și de la piloții CB Rally Vest, vă expunem aici o parte din gândurile lor:

Cuzma Bogdan, pilot, liderul echipei CB Rally Vest, principal organizator al evenimentului Cupa Reșița: „Cursa de la Reșița are dubla semnificație pentru mine, ca pilot este etapa preferată pentru că e o etapa de viteză cu multă adrenalină, iar ca organizator văd cum crește de la an la an ca impact la public și feedback pozitiv de la piloți, fapt care mă bucură nespus!
Îmi doresc ca participanții să aibă toate motivele să se întoarcă la Reșița, iar pentru mine, ca de obicei, îmi doresc sa îmi bat recordul anterior“!

Radu Benea: „Cred că traseul de la Reșița este cel mai tehnic și dificil traseu din CNVC, iar pentru mine acest lucru este un challenge pe care îl aștept cu nerăbdare. Nu doresc să pun presiune pe mine, vreau să mă bucur de competiție dar cu siguranță îmi doresc sa fiu cat mai rapid“!

2

Gruba Cosmin: Etapa de la Reșița are un loc special în sufletul meu fiind și etapa mea de acasă, locul care mi-a oferit exemple minunate de piloți precum Werner Hirschvogel, Lucien Hora sau Mircea Pădurean, oameni alături de care am crescut, cu care am concurat și de la care am învățat că pentru a face performanță este nevoie de multă pasiune, dăruire, dar și foarte multă muncă. Valea Domanului are unul dintre cele mai frumoase trasee de coastă din țară. Obiectivul meu este să mă bucur de atmosfera din competiție, să concurez alături de cei mai buni piloți, să încerc sa fac o figură frumoasă și poate să îmi depășesc propriile limite.

3

Lucien Hora: Din păcate nu voi lua startul în cadrul acestei etape, din motive tehnice bazate pe situația la nivel mondial. Îmi pare rău pentru numărul mare de spectatori care ar fi trebuit să fie alături de noi, dar din motive bine știute acest lucru nu a fost posibil. Sperăm ca pe alte căi, cu ajutorul transmisiilor live și a altor metode de informare, toți iubitorii sportului cu motor sa fie informați în timp real despre această etapă. Le urez succes tuturor, sper să se doboare recordul iar eu, să fiu pus într-o situație în asa fel încât la anul să vin și mai hotărât la start! Pentru colegii mei de echipa din CB RALLY VEST sper să aibă clasări cât mai bune și dacă se poate să și câștige!4

Claudiu Ciucă: Am mai multe motive pentru care îndrăgesc această etapă; unul ar fi că este etapa mea de casă și o consider una dintre cele mai tehnice etape, iar un altul, faptul ca este organizată de CB RALLY VEST, echipă ce m-a adoptat de 4 ani și organizează etapa de la Reșița într-un mod exemplar… Obiectivul este întotdeauna locul 1, dar dacă pot urca pe podium să îmi salut reșițenii voi fi tare bucuros!

5

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei