(E) Echipa națională de campanie a PNL va veni în Caraș-Severin

modelmic

Echipa națională de campanie a PNL va fi prezentă și în județul Caraș-Severin, miercuri, 22 mai.

PNL Caraș-Severin va însoți candidații liberali pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan și Gheorghe Falcă, alături de care se va afla și președintele PNL, Ludovic Orban, prin județ, în localitățile Băuțar, Bucova, apoi în Oțelu-Roșu și Caransebeș.

Vizita va continua în municipiul Resița, unde se va organiza un miting electoral la ora 17:00 în Piața 1 Decembrie 1918. În aceeași zi, la Oravița va avea loc întâlnirea cu deportații din Bărăgan și cu simpatizanții PNL, la Teatrul Mihai Eminescu.

Până la vizita celor din capitală, PNL Caraș-Severin continuă turul electoral prin județ. Echipa liberală a fost ieri în Valea Almăjului, după ce miercuri s-a întâlnit cu simpatizanții din Mehadia și Domașnea.
Organizația PNL s-a întâlnit cu locuitorii din comunele Lapușnicu Mare, Bania, Bozovici, Dalboșeț și Lapușnicel. La aceste întâlniri au fost prezentați candidații PNL, precum și Programul PNL pentru alegerile Europarlamentare și Programul adoptat zilele trecute.

„Este singurul Program care vine cu măsuri concrete, realizabile și care vor fi susținute de viitorii Europarlamentari PNL aleși în 26 mai.
S-a discutat cu cetățenii și despre Referendum, despre necesitatea ca votul DA să readucă Romania pe un traseu european.
Starea deplorabilă a drumurilor județene și din această zona a fost problema sesizată de majoritatea cetățenilor prezenți la întâlniri”, potrivit Departamentului Comunicare al PNL Caraș-Severin.

PNL Caraș-Severin a informat și despre acțiunea cu privire la Referendum, de la Timișoara, unde va fi prezent și președintele Klaus Iohannis, iar mâine peste 500 de liberali din județul Caraș-Severin vor participa la Mitingul de la București, organizat de către PNL, în Piața Victoria.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

    „Este singurul Program care vine cu măsuri concrete, realizabile …”, potrivit Departamentului Comunicare al PNL Caraș-Severin.

    Probabil încă o majorare de taxe cu 50% pentru platani şi pe drumurile judeţene.
    Realizabil.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei