Echipa rossoneră a părăsit Cupa României. Un joc care ne dă speranţe pentru partidele din campionat

modelmic

În faza a V-a a Cupei României, cea a şaisprezecimilor, echipa noastră a întâlnit Universitatea Craiova, pe stadionul „Ion Oblemenco”, dar în postură de gazdă.

Începutul meciului a aparţinut oaspeţilor, dornici să marcheze cât mai repede. Dar ocaziile au apărut în contul gazdelor, echipa rossoneră având două oportunităţi de a marca prin Săulescu, în minutele 10 (după o pasă în adâncime trimisă de Vădrariu) şi 29(şut peste poarta apărată de Popescu, după o lovitură liberă executată de Vădrariu). În minutul 30, după o nescincronizare în careul mic, în urma unei lovituri de colţ, Niţu a trimis în plasa porţii reşiţene, marcând singurul gol al partidei. Puteam egala în minutul 41 când, după o serie de pase ale jucătorilor noştri, mingea a ajuns la Danci care, de la aproximativ 22 m, a şutat în stânga portarului craiovean, acesta repingând în extremis în corner.

În repriza a doua, după ce jucătorii noştri s-au obişnuit cu „gazonul” de pe frumosul stadion din Cetatea Băniei, am început să avem posesie la mijlocul terenului, dar ocaziile mari au venit tot la poarta noastră, unde apărătorii şi, în ultima instanţă, Zimmermann, au reuşit să ne salveze de un al doilea gol. Leo Doană i-a introdus în joc şi pe Poiană (în locul lui Cristea, minutul 55), Cioablă (în locul lui Dat, minutul 58), iar în minutul 66, pe Vlădia în locul lui Vasiu. Finalul meciului a adus trei mari ocazii în contul echipei noastre, prin Ene în minutul 77, respectiv Cioablă, în minutele 87 şi 90.

Astfel, echipa rossoneră a părăsit Cupa României, dar după un joc care ne dă speranţe pentru partidele din campionat, etapele a IX-a şi a X-a aducând pe terenul propriu Farul (sâmbătă, 28 septembrie), respectiv Viitorul Pandurii Tg. Jiu (sâmbătă, 5 octombrie). Felicitări băieţilor noştri şi multă baftă în continuare!

La finalul meciului, Leontin Doană a declarat: „A fost un meci foarte greu, dar sunt de părere că, în anumite momente ale jocului, ne-am ridicat la nivelul adversarului nostru. Felicit echipa Universității pentru joc, pentru rezultat și îi urez multă baftă în campionat și în Cupa României. În ceea ce ne privește pe noi, ne așteaptă un meci foarte greu în campionat. Sperăm ca până la ora jocului să reușim să-i recuperăm pe băieți și sâmbătă să obținem cele trei puncte. Îmi pare nespus de rău că acest meci cu Craiova nu s-a putut juca la Reșița. Primarul Ioan Popa împreună cu Cristi Bobar au făcut eforturi ca meciul să se joace la Reșița, dar nu știu de ce nu s-a putut disputa. Cu siguranță că ar fi fost un alt meci la Reșița, publicul nostru ar fi venit în număr foarte mare și, în opinia mea, ne-ar fi putut împins de la spate spre o victorie. Craiova este o echipă foarte bună, merită să fie acolo sus în clasament și, de ce nu, ar putea câștiga chiar campionatul. S-a văzut diferența de valoare între noi și Craiova, dar consider că ne-am ridicat la nivelul jocului. Prioritar pentru noi este campionatul, trebuie să aducem puncte. Până acum am acumulat puține puncte, în ciuda faptului că am prestat un joc destul de bun. Ca și la meciurile din campionat, din păcate și la acest joc am primit iar gol din fază fixă”.

CSM REŞIŢA: Cristian ZIMMERMANN – Lorenzo ACKA, Bruno VASIU (min. 66, Flavius VLĂDIA), Marco EHMANN, Milorad BANAC – Emanuel DAT (min. 58, Alexandru CIOABLĂ), Cristian DANCI, Călin CRISTEA (min. 55, Cristian POIANĂ), Daniel VĂDRARIU – Dragoş SĂULESCU, Daniel ENE. Pe bancă au mai luat loc: Adrian HORVAT, Teodor CARAGEA, Gabriel LAZĂR, Marius COMAN.

Miruna MIHANCEA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei