Edilul din Moldova Nouă, Adi Torma, își onorează promisiunile din campania electorală

1

Una dintre promisiunile edilului din orașul din Clisura Dunării, Moldova Nouă, a fost aceea de a oferi copiilor, dar și iubitorilor tenisului de câmp, posibilitatea de a practica acest sport și în aer liber. Despre acest proiect primarul Adrian Torma a declarat:

În ședința de la finalul lunii iunie, am aprobat prin Hotărâre de Consiliu Local alocarea sumei necesare achiziționării suprafeței sintetice și am stabilit ca locație fostul teren de tenis din proximitatea blocului 50. În același timp am decis ca din bugetul anului 2021 să aloc suma necesară reabilitării și celuilalt teren care va fi transformat în parc de joaca dedicat copiilor din zona Centrului Civic, parțial Moldova Veche și blocurilor 50, 49, 48, 47, 40G, 120 și Fortuna. Termen finalizare teren tenis de câmp: septembrie 2020

3

Edilul a precizat de asemenea că va reveni cu informații legat de terenul de fotbal din centrul civic și de reabilitarea parcării din fața Policlinicii, din cauza procedurilor „birocratice” aflate în fază finală.

2

Edilul din Moldova Nouă a mai declarat: „Bugetul necesar reabilitării terenului de tenis este asigurat din sponsorizarea oferită de firma Auto Alex la finalul anului 2019, în valoare de 80.000 lei, ca urmare a respectului pe care familia noastră îl are față de orașul Moldova Nouă. Oameni buni fac lucruri minunate, mulțumesc Auto Alex“.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei