Edilul din Moldova Nouă continuă să investească în oraș, în pofida opoziției locale

 

modelmic

Primarul orașului Moldova Nouă, Adi Torma, își continuă seria investițiilor care vor schimba în bine fața orașului din Clisura Dunării. Într-o recentă declarație, acesta se adresează locuitorilor orașului sub deviza: „Să nu uitam de unde am plecat și unde am ajuns“.

Dragă comunitate: Știm cu toții cât de important este să apreciem tot ce ne oferă ziua de azi, dar la fel de important este să nu uităm de unde am plecat. În ultima ședință a Consiliului Local, unii consilierii au fost forțați să voteze împotrivă (nu intru în detalii), dar am reușit să alocăm 100.000 lei pentru următoarele obiective:

PARCUL BLOCULUI 8- suma 60.000 lei: după modernizarea aleilor pietonale în 2018, acum reabilităm și parcul “improvizat” în trecut și îl vom dota cu locuri de joacă pentru copiii din zonă.

PARC MOLDOVA VECHE – 20.000 lei: după modernizarea parcului în 2017, știm cum era acolo înainte de pavarea întregii suprafețe și construirea unei scene, locație unde se organizează evenimentele importante în aer liber, acum am decis să alocăm suma de 20.000 lei pentru achiziția de aparate de joaca și am reabilitat câteva aparate demontate din alte locuri de joacă încercând sa amenajăm un parc în Moldova Veche.

PARC MĂCEȘTI – 20.000 lei: În urma betonării curții interioare din incinta grădiniței din Măcești, unde am rezolvat și problema toaletei din curte, problemă uitată de toți predecesorii mei, am considerat oportun să realizam un parc pentru copiii din Măcești prin alocarea a 20.000 lei și prin amplasarea unor aparate de joacă reabilitate de colegii de la secția de Gospodărie Comunală din Moldova Nouă“.

„Să nu uitam de unde am plecat și unde am ajuns – mai precizează edilul din Moldova Nouă Adrian Torma, care ține să mulțumească încă odată colegilor din Primărie și consilierilor locali care au considerat ca este mai importantă responsabilitatea față de comunitate decât ordinele politice. În paralel continuă derularea proiectelor cu finanțare europeană aflate în execuție sau în diferite stadii de implementare.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei