Egalitate între femei şi bărbaţi… tacit

eg

Senatorii au adoptat tacit egalizarea vârstei de pensionare la 65 de ani.Măsura are nevoie şi de votul deputaţilor, Camera Deputaților fiind forul decizional, informează Digi 24. Documentul a fost avizat de Guvern la sfârşitul anului trecut şi prevede egalizarea vârstei de pensionare pentru femei și bărbați, din 2035. Astfel, gradual, vârsta standard de pensionare va crește, în raport cu data nașterii. E o obligație europeană, și-a argumentat Executivul măsura.
Acum, bărbații ies la pensie la 65 de ani, iar femeile la 59 de ani.

Bogdan Piperiu

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gigi Despa

    Dumnezeule mare,as vrea sa vad UNA dintre femeile care au votat ca sa iasa la 65 de ani la pensie,cum pune ea capul de frezat in masina,cum se mai urca ea pe macara,la varsta aia…….Am certitudinea caci 90% dintre ele nu au vazut in viata lor o hala de productie nu au vazut in viata lor o hala de montaj….Modificarea articolului 95 litera K,din legea insolventei nu l au votat tacit,ca noi U.C.M.R. ul sa depasim acest moment……NU au vrut.Nu mai inteleg nimic…….de ce DA ……de ce NU.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei