Elevi din Anina au făcut curat pe Cheile Gârliștei! Ce au lăsat în urma lor turiștii lipsiți de educație, au strâns copiii!

modelmic

O amplă acțiune de igienizare a avut loc în Parcul Național Semenic – Cheile Carașului. Elevi din Anina, echipați și mănuși și saci de gunoi, au reușit să facă curat în zona Cheilor Gârliștei, arie protejată de o frumusețe aparte, care nu a fost însă ferită de lipsa de bun simț a turiștilor, care după ce s-au bucurat de aerul curat și de frumusețea naturii nu s-au sfiit să lase în urma lor pungi de plastic, hârtii, sticle sau peturi.

Amplă acțiune de igienizare în pădurile din Parcul Național Semenic – Cheile Carașului, la care au participat elevi ai Școlii Generale Celnic din Anina, angajați ai Gărzii de Mediu și colegii noștri de la administrația parcului.

În total, din zona Cheile Gârliștei, arie protejată din parc, s-au strâns 55 de saci de 120 de litri cu deșeuri”, informează Regia Națională a Pădurilor.

Parcul Național  Semenic –  Cheile Carașului, unul din cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, este situat în sud-vestul țării și are o suprafață de 36.052 hectare. Aici există opt rezervații naturale, în zone de conservare specială.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157695722293884″]

 

foto: Romsilva

Karina TINCUL

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Cristian

    Nemernici, cocalari, ucigași ai bunul simț! Oare când vom ajunge și noi la nivelul decenței, al autoeducației, al respectului față de ceilalți, de mediu, de ce ne înconjoară și sunt parte integrantă a vieților noastre?
    Of, of, of…. :(
    Respect și admirație celor implicați în frumoasa acțiune!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei