Elevii de 10 ai județului, recompensați de ISJ cu diplome și premii în bani

modelmic

La sediul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin a avut loc un eveniment festiv încărcat de emoție, dar și de bucuria recunoașterii muncii elevilor de nota 10 din județ. Patru elevi din două orașe ale județului nostru au obținut anul acesta nota maximă la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Doi dintre elevii premiați pentru nota 10 la Evaluare Națională sunt de la școli din Reșița și Caransebeș. Pe lângă diploma acordată, aceștia au primit din partea ISJ și un premiu în bani, în sumă de 1.000 de lei fiecare.

Cu diplome și recompense în bani au fost premiate și 2 eleve din Reșița și Caransebeș care au obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat. Suma pe care au primit-o cele două eleve, care și-au luat examenul maturității cu notă maximă, a fost de 3.000 de lei fiecare.

Astăzi, pentru noi a fost o zi festivă, poate una dintre cele mai importante din activitatea Inspectoratului Școlar, momentul acela în care efectiv am premiat elevii de nota 10 din județul nostru. Am avut 2 elevi din Reșița și 2 elevi din Caransebeș care au fost recompensați și material. Cei de clasa a VIII, care acum sunt în clasa a IX-a, cu suma de 1.000 de lei, iar cei care au terminat clasa a XII-a având nota 10 la Bacalaureat, cu suma de 3.000 lei. Pe lângă suma în bani, elevii au primit o diplomă din partea ISJ și foarte multe felicitări din partea tuturor, încurajări și succes!”, a declarat inspectorul școlar general, Marius Cornici.

modelmic

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei