Elevii și preșcolarii comunei Berzovia și-au expus talentul în cadrul proiectului „Școala pentru toți – șansa la o viață mai bună“!

modelmic

Liceul Tehnologic Berzovia a găzduit la finalul săptămânii trecute expoziția intitulată „Un mozaic plin de culoare“  în care au fost expuse lucrări ale copiilor și elevilor de la Grădinițele Berzovia, Fizeș și Gherteniș, Școala Gimnazială Fizeș, Școala Primară Gherteniș și Liceul Tehnologic Berzovia. Mulți dintre copiii care au expus pe simezele liceului din Berzovia au demonstrat un real talent și mai cu seamă faptul că printr-o atentă îndrumare își pot dezvolta în continuare această latură artistică.

Lucrările au fost realizate în cadrul atelierelor Grădinița prietenoasă, Școala atractivă – Ne jucăm și jucărim, Mozaic artistic, Atelier ECO,  Ansamblu folcloric, Mâini iscusite și tradiții, ateliere organizate de Liceul Tehnologic Berzovia, partener în cadrul proiectului POCU 108157  „Școala pentru toți – șansa la o viață mai bună“, al cărui beneficiar este Asociația de Binefacere Pro Vitam Reșița.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Axa Prioritară 6 „Educație și competențe“, Prioritatea de investiții 10 (i) „Reducerea și prevenirea abandonului școlar timpuriu și promovarea accesului egal la învățământul preșcolar, primar și secundar de calitate, inclusiv la parcursuri de învățare formale, non formale și informale pentru reintegrarea în educație și formare“. Obiective Specifice (O.S.) 6.2, 6.3, 6.4, 6.6

Valoarea cofinanțării UE este de 6.925.422 lei

Expoziția a fost organizată la Berzovia sub îndrumarea doamnei Stela-Maria Drăgoi – expert activități educaționale și sub coordonarea domnului director Dan-Alexandru Miholcea.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157706978810045″]

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei