Emil și detectivii își fac debutul pe scena Teatrului de Vest din Reșița! „Va fi un succes garantat”!

modelmic

7 copii din Reșița și Bocșa își vor face debutul pe scena Teatrului de Vest din Reșița, ei făcând parte din distribuția spectacolului Emil și detectivii, care va fi prezentat în premieră mâine dimineață. Distribuția piesei, regizată de tânăra Tünde Baczó, este completată de actori cu experiență ai teatrului reșițean: Florin Ibrași, Marius Tudor, Camelia Ghinea, Roxana Olșanschi și Ana-Maria Cizler.

Emil și detectivii este cea de-a doua premieră a Teatrului de Vest de anul acesta, iar managerul instituției, Florin Ionescu se declară convins de faptul că spectacolul, ce se adresează atât copiilor cât și adulților va fi un succes garantat. Cei 7 copii care vor încerca să convingă publicul de talentul lor artistic au fost aleși în urma a două castinguri organizate de conducerea teatrului, a mai precizat Ionescu.

Am reușit să facem un spectacol foarte simpatic, să sperăm că va fi pe placul publicului de la Reșița. Am încercat să adunăm niște copii talentați, am făcut două ture de casting ca să găsim copii cât mai potriviți pentru spectacol și împreună, într-un timp foarte scurt, am reușit să ridicăm spectacolul. Putem să îl numim un spectacol muzical, dans muzical. Muzica a fost scrisă de Cári Tibor, iar animațiile sunt făcute de Balázs Klári. Țin foarte mult să vorbesc și despre ea fiindcă mișcarea, muzica și animațiile fac un întreg în acest spectacol, toate trei sunt în egală măsură foarte importante”, a precizat la rândul ei Tünde Baczó.

Premiera spectacolului Emil și detectivii este programată pentru duminică, la ora 11:00.

Tot duminică, dar de la ora 19:00, reșițenii pot asista la un spectacol de stand-up comedy susținut de Diana Roșca din Cluj. Acesta nu va conține vulgarități, asigură Florin Ionescu, dar este dedicat persoanelor peste 14 ani.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei