ENEL, aceeași poveste! Primarul din Marga sătul de nesimțirea afișată de șefii distribuitorului de energie din Banat!

laitaenel

ENEL, aceeași poveste! Primarul din Marga sătul de nesimțirea afișată de șefii distribuitorului de energie din Banat!

O nouă avarie la rețeaua de distribuție a energiei electrice s-a produs astăzi în localitatea Marga, fără ca aceasta să fie anunțată în prealabil, ea nefiind cauzată de vreun tsunami, de o furtună puternică, de  incendii sau inundații care s-ar fi abătut în zonă și asupra gospodăriilor mărganilor. Cetățenii care au rămas fără energie electrică în această dimineață în jurul orei 8, au făcut apel la primarul comunei pentru a soluționa cazul. Edilul Nicolae Beg și viceprimarul comunei, Lucian Barbesc, au telefonat în mai multe rânduri la serviciul Call Center al ENEL-ului – 929, unde în loc să fie soluționată problema cu celeritate ți se cer o serie de date, de parcă ai cere eliberarea unui credit de către Enel și nu rezolvarea unei situații stringente care se datorează aceluiași distribuitor.

Șeful ENEL din Banat, Adrian Pop, îl ia la „mișto“ pe primarul Beg: „Eu nu sunt dispecer!“

Același primar al comunei Marga, Nicolae Beg, l-a apelat pe  și pe șeful S.C. ENEL DISTRIBUȚIE BANAT S.A inginerul șef ADRIAN NICOLAE POP pentru clarificarea situației traversată de cetățeni plătitori de factură ENEL nu beneficiază de un serviciu plătit prin factura lor. Răspunsul ironic primit de primarul comunei Marga de la șeful ENEL  a fost „Eu nu sunt dispecer!“, afirmație care l-ar fi scos din pepeni pe primarul sătul de năzdrăvăniile societății, aceeași care, conform declarațiilor primarului dar și al altor edili din Caraș-Severin, nu investește în tehnologie și nici în rețeaua de distribuție a energiei electrice. De altfel mărganii sunt exasperați de modul în care zilnic li se întrerupe curentul când le este lumea mai dragă. O seamă de documente lucrate pe calculatoare s-au pierdut ca urmare a întreruperilor neanunțate de ENEL, mai multe centrale pe gaz și alte electrocasnice au avut nevoie de reparații. Primarul Nicolae Beg acuză și comunicarea deficitară a ENEL-ului cu cetățenii consumatori, în cazul avariilor și întreruperilor furnizării de energie electrică. Cert este că la câteva zeci de minute de la telefonul dintre primar și șeful ENEL, societatea încasatoare de bani grei de la populație dar care le răspunde oamenilor cu dispreț a emis un anunț legat de întreruperea de furnizare a energiei  electrice din Valea Bistrei.

Totuși, primarul Beg spune că a găsit înțelegere în dialogul purtat cu un alt inginer șef al societății ENEL – Sucursala Reșița, Dorin Cătană, cel care a transmis echipei de intervenție să intervină pentru remedierea acestei situații.

Gospodăriile din Marga continuă să rămână și la această oră fără curent în centralele termice, în frigidere și congelatoare, după 6 ore de la momentul întreruperii energiei!

„Sunt pur și simplu supărat, pentru ceea ce ni se întâmplă cu acest ENEL! E o bătaie de joc fără margini! Pur și simplu nu știu ce să le mai spun oamenilor, pentru că mie personal mi se răspunde în batjocură de către acest domn Pop, șef la ENEL! Din fericire nu toți angajații sunt la fel; am putut găsi înțelegere la domnul Cătană de la Reșița, băieții de la echipele de intervenție încearcă să își facă cât mai bine treaba, dar asta nu ajunge! ENEL-ul trebuie să se implice și să investească în rețelele lor și în tehnologia modernă care este pe piața energiei la această oră. Nu este normal să ni se întrerupă curentul câte 10 minute, după aceea câteva ore, în alte zile de vară să stăm o zi fără curent, pur și simplu, noi consumatorii nu suntem luați în seamă! Să vină domnul Pop să încaseze facturile și să nu aibă surpriza că cetățenii din Marga îl vor urca sus pe contor!“, a declarat primarul comunei Marga, Nicolae Beg.

Nu putem să nu ne întrebăm (încă odată) dacă în cazul acestui ENEL nu e vorba de un management defectuos al greilor de sus care pricep mai greu nevoile propriilor oameni din teren, sau să fie o lipsă de interes a ENEL-ului față de plătitorul de factură, sau un neprofesionalism marca ENEL ascuns cu grijă prin campanii de marketing fabricate pe bani grei și site-uri care nu au nicio legătură cu realitatea?

Vom reveni când va fi cazul…

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei