ENEL te iubește! FĂRĂ CURENT ÎN PREAJMA SĂRBĂTORILOR – o campanie de succes, care ne doare…la Caraș !

modelmic

Problemele cu alimentarea electrică persistă în județul Caraș-Severin, unde la mai bine de trei zile de la ninsorile abundente căzute, firma care furnizează și facturează energia electrică ENEL, nu reușește să soluționeze problemele apărute la cetățeanul plătitor de facturi nesimțite.

În continuare în Caraș-Severin, mai bine de 35 de localități sunt nealimentate total sau parțial cu energie electrică, amintind aici Fizeș, Bocșa, Bolvașnița, Brebu, Buchin, Caransebeș, Ciudanovița, Doclin, Dognecea, Ezeriș, Fîrliug, Forotic, Goruia, Lupac, Obreja, Oravița, Oțelu Roșu, Păltiniș, Ramna, Rusca Montană, Sacu, Șopotu Nou, Târnova, Ticvaniu Mare, Turnu Ruieni, Zorlențu Mare, Naidăș, Racășdia, Berliște, Nicolinț, Reșița, Băile Herculane, Moldova Nouă, Ciuchici.

Un lucru care ar trebui să dea de gândit autorităților, situația creată în aceste zile în peste 50 de localități din Caraș-Severin, obligându-i pe șefii județului să cheme la o discuție furnizorul de energie electrică. Strategia județului ar trebui să aibă în vedere și acest aspect iar situația prin care trec județe Timiș și Caraș-Severin să nu se mai repete prea curând. Politicienilor, faceți legi, dați hotărâri care să fie un ajutor pentru oameni, nu pentru interesele voastre meschine, voi, politicienii, pe care va ales poporul, astfel încât acestor ignoranți în raport cu nevoile simplului cetățean, pe numele lor ENEL să le fie retras accesul de pe piața furnizorilor de energie electrică. Are și batjocura limitele ei, chiar și pentru italienii de la ENEL.

Cu siguranță marketingul funcționează la parametrii optimi pentru ENEL, pe a cărui site, dacă ești curios să intri, prima întrebare este „Unde se află locuinţa sau afacerea ta?“Alege judeţul de provenienţă pentru a primi oferte de produse şi servicii la preţuri cât mai exacte. Da de ce te interesează pe tine unde e locuința și afacerea mea? Ca să mă lași în beznă cu săptămânile și să îmi pui afacerea pe butuci? Mai bine spune-ne unde ești tu, că te găsim noi pe tine!

Deci cooptarea de noi „victime“ prin pachetul „super-ofertant“eneL, „FĂRĂ CURENT ÎN PREAJMA SĂRBĂTORILOR“, se dovedește a fi un fenomen de succes. Propunem firmelor care au același obiect de activitate cu cel al ENEL-ului, indiferent de locul unde sunt locate acestea, să depună oferte la redacția noastră iar noi îi vom promova gratuit pe REPER 24, indiferent de timpul care merită alocat acestei campanii de publicitate.

Până atunci anunțăm noul slogan dedicat de cărășeni ENEL-ului, prin care aceștia își manifestă entuziasmul pentru modul în care societatea și roboții de la telefoanele dispeceretelor s-au manifestat plenar în favoarea soluționării cetățenilor lăsați în beznă și frig de atâtea zile: #TUVĂNGURĂ de simpatici!

Acest material este un pamlet și trebuie tratat ca atare!

Sergiu TABAN

 


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la [email protected], pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Popa Marius

    Si eu am vrut sa plec de la ei, ca de multe ori ma calca pe nervi stilul lor, dar m-am intrebat: ceilalti furnizori au personal calificat care sa intervina in caz de nevoie? Si daca tot publicati oferta, scrieti si cati electricieni angajati au fiecare. Si, de ce nu, cum de o multime din oamenii lor (Enel) din Caras sunt detasati in Timis si intervin acolo? CS e pielea a saptea si pt ei?

    Raspunde
  2. Liviu

    Lasă ca- i dăm în judecată pt daune. Mie sa- mi plătească carnea care mi se strică în congelator și legumele si daune morale cât cuprinde.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei