Este oficial! Se primesc bani pentru Spitalul Județean de Urgență din Reșița!

modelmic

Peste 16 milioane de lei vor fi investiți în reabilitarea Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Contractul de finanțare a proiectului „Creșterea eficienței energetice și utilizarea energiei din surse regenerabile pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița, județul Caraș-Severin – Staționar 1”, va fi semnat luni de președintele forului județean, Silviu Hurduzeu și directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, Sorin Maxim.

Proiectul va fi finanțat în cadrul Regio-Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor.

În luna septembrie a anului trecut, au fost semnate și contractele de finanțare pentru reabilitarea energetică și utilizarea energiei din surse regenerabile pentru staționarul 2 și staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Valoarea totală a celor două proiecte se ridică peste 34 de milioane de lei.

 

Citește și Spitalul de Boli Infecțioase și spitalul din centrul Reșiței vor fi reabilitate complet! Se vor investi 34 de milioane de lei! 

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. AM

    Felicitări! Orice idei sau orice afinități politice am avea trebuie să recunoaștem că renovarea celor 3 spitale e un lucru demn de laudă!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei